pakesu logi
Iesakiet kàdu logu firmu, lètu un labu!paldies!
LABS-LĒTS? te kautkas kopā nelīmējās...
nu labi,labs:)domāju ne jau par mistiski augstām cenām:)
Mājai logus mainīju 2 etapos un tagad ir tā ka Eirologi ir baigi labie, bet Logi lukss nevienam negribu ieteikt. Ja gribi dārgos ņem Montāžnieks D, bet kvalitāti nezinu.
Jā, man arī interesē labas kvalitātes logu firmas.
Es pirms diviem gadiem ņēmu Labo logu aģentūrā, ar kvalitāti esmu apmierināta, vienīgi pašus maiņas darbus kādas 3 reizes pārcēla, kas radīja neērtības, jo nesēžu visu laiku mājās.
Ir ogrè tàda logu firma IMG Projekti.kàdreiz teica, ka labi esot, varbut kads var padalities ar atsauksmem?
cik esmu dzirdējusi, ka Montāžniekam maksātnespēja .mums Montāžnieks lika 2 st. mājai ,ar kvalitāti esam apmierināti ,cenas normālas bija .
Montāžnieks,iepriekš lika un nedēļu atpakaļ,laba kvalitāte,darbu veic rūpīgi,un cenas arī normālas.
sūtīju sev un mammai IMG projektos,cenas labas un logi arī....
...arī radiem esmu ieteicis,ir ņēmuši....
Labo logu aģentūra,nesen izmantoju viņu pakalpojumus un esmu ļoti apmierināta
LD Tehsa, saprātīgas cenas par kvalitātīvu montāžu un logiem, lika man mājai logus vairākas firmas, bet šie pilnīgi atšķīrās ar savu montāžas kvalitāti, bija viela pārdomām par iepriekš liktajiem logiem un to kvalitāti!
Labo logu agentura logus ieved no Polijas, sanāk nedaudz lētāk bet kvalitāte un serviss klibo...
Kurš tad neieved no Polijas???
Vai kāds ir pasūtījis logus uzņēmumā ''Glasteks, kādas atsauksmes''?
Atrodas Ogrē, Upes pr.18a, blakus 32. proftehniskās skolas kopmītnei.