Jaunais RIMI
Cēla,būvēja ilgi.Tāds maziņš veikaliņš sanāca,ar mazu preču sortimntu.
Un kas Tev trukst?
Rimi super
Es ar uzskatu, ka dikti mazs....
Ja šitais Rimi ir maziņš, tad vari iedomāties, cik necils un šaurs tas būs, ja tomēr (par spīti protestiem) tik iestūcīts pļaviņā aiz Kultūras centra, cik varen plašs būs preču sortiments ;))))
Jaunajām māāāāmiņām, kas te aktīvi piesauca Rimi celšanu tajā zemes pleķītī, lai nav tālu jāiet, nedalec, ka ar saviem ratiem tajā bodītē iekšā netiks.
RIMI tiešām mazs, tas uzraksts hypermarket it galīgi garām.
izgāzās- šis tik ilgi gaidītais un reklamētais ,slavinātais,apraudātais projekts.No gaidītā sortimenta,no apģērbu ,apavu veikaliem un super cenām nav ne ziņas ne miņas.Bezgaumīga,nemājīga kaste,kur jau pirmajās dienās nav akciju preču,cenas saceltas tik augstas,ka acis atsakās ticēt,kur vēl vērt maku vaļā,personāls savākts neprofesionāls,tantuki aiz letes jau sestdien sūdzās par darba apstākļiem un attieksmi.Ļoti slikts iespaids.palieku Daugas klients.........
Es apmeklēju Daugu - vairāk veikalu.
ej kurā Rimi gibi, visur kasēs lēni strādā...
Mans veikals arī bija,ir un būs Dauga,jo ieejot jūties labi un gaidīts,bet Rimi ir kā ieskrietuve garāmbraucošiem.
Rimi baigi labs, ir viss ko vajag, plašs sortiments.
Vienīgais mīnus - dažas tormazīgās kasieres.
Rimi labs...dauga galigi garām!!!!:)
Dauga laba, rimi ne tik ļoti
No gaidītā sortimenta,no apģērbu ,apavu veikaliem un super cenām nav ne ziņas ne miņas!
Pirmajās dienās nav akciju preču,cenas saceltas!!!
pārdevēji saka, ka esot pat lielāks kā Salaspils RIMI, bet man personīgi tā nešķiet.Kaut neesmu visu apskatījusi.Man konkrēti interesē svaigās maizes stends, tas ir labais! Uz lētumu nemaz necerēju.
Nēesat redzējuši mazu Rimi. Viss kārtībā. Vismaz sortiments savādāks. Citādi Maximā 2 zorte baltmaize..... un viss pārējais. Mario un tt.......
Neraudiet,ir jau labi,katram savs!
Pie baznīcas grib celt ne jau rimi bet supernetto. Pirmo reizi saskaraties ar "biznesmeni" kārkliņu? Aizmirsāt, kā skolas ielā viņš taisīja saimniecības preču veikalu, bet iznāca T-markets? Tagad gan projekts apstājies, jo viņš bēguļojot no tiesas pret Helmani, vienu sēdi jau tādēļ atlika.
nu sākums pabāls, pērkot piena produktus rimi darbiniece pateica, ka ledusskapji jau kā diennakti ir bez elektrības un lai labāk nepērku. Tad tikai ievēroju, ka biji A4 lapām neuzkrītoša informācija. Nebūtu pienākusi droši vien būtu vecu pienu nopircis.
Izvēle protams labāka kā maximā, bet šim veikalam kaut kas nav īsti labi
Ak ...un atkal visiem viss slikti...īdētājiem un īgņām - sēdiet tak mājās un priecājieties paši par sevi!:)
Man patīk, tikai pārdevēju sastāvs nedaudz biedē,vecās betas utt. Pagaidaam vēl laipnas. bet vēlāk? Cerēs, ka būs ok, jo nu come on, pašas izvēlējās strādāt, tad la arī to darai adekvāti un ātri, vai tad tikai jauniešiem tādiem jābūt? no way o zay :D savādāk nekāda tolka, what so ever