Ginesa rekorda cienīgi āboli Ogrē!

Mani 2 pašas eksperimentam pakļautie āboli, kas stikla traukā, pirkti šī gada janvārī, beidzot savu dzīvi šodien beidza atkritumu kastē! Neparasti āboli parastā Ogres lielveikalā pirktie šī gada janvārī! izrādījās īsti ilgdzīvotāji - visu šo laiku spēja " izturēt" parastā dzīvoklī, visos mūsu gadalaikos istabas temperatūrā, parastā dienas gaismas režīmā (ne ledusskapī). Vēlos Jums likt aizdomāties par TO, KĀDU ĶĪMIJU MĒS LATVIJĀ LIETOJAM PĀRTIKĀ, pērkot ēdamlietas!!! Un visu no mana neparastā eksperimenta!

Bez jokiem , 2014-09-16 11:45:38

loti zel ka mes par to tik maz runajam, seviski skolas, bet saprast var , tas ir bizness, netirs bizness.

lapa , 2014-09-16 12:10:21

toties -LĒTI !

x , 2014-09-16 13:37:14

No kura dārza tie āboli? Ja no tālu zemju,tad paši vainīgi,ka tādus pērk. Daudzi lētuma pēc gatavi pirkt visādu ķīmiju. Labāk nopirkt dažus dārgākus Latvijas produktus,nekā daudz ķīmijas. Uz katra produkta tak var izlasīt,kas tur iekšā,tā kā pašu izvēle ko pirkt.

zz , 2014-09-16 14:37:23

uz lielveikalu āboliem neko daudz neizlasīsi. Un Ogres tirgū jaušas arī ļoti daudz poļu ābolu, ne vietējo šovasar. :(

..zz , 2014-09-16 15:21:13

Lielveikalā uz āboliem nekas nav rakstīt , bet uz cenu zīmes gan. Tirgū vietējie āboli ir, tik vajag uzmanīgi paskatīties.

zz , 2014-09-17 11:03:46

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet