lattelecom
mans rēķins par mājas komplektu 3ar tv šomēnes vairāk kā 37 EUR.
no pavasara katru mēnesi tiek pielikti apm. 3 EUR
vai citiem ari tapat?
Ja tev no pavasara katru mēnesi tiktu pielikts pa 3Eur tad sanāk ka agrāk maksāji ~20Eur ? Tik nu nedirs .
Man arī ir lattelecom, bet rēķina summa neaug.Ja tiešām nokavēju maksājuma datumu, tad gan pieaug par dažiem centiem.
Tā tas ir, lAttelecom ceļ un ceļ tās summas
ja nezini, tad pats nedirs
aprīlis 26
maijs 29
jūnijs 32
jūlijs 34
augusts 37
bez centiem
Ha,ha ha Lunis apdirsās!
man rēķins nav palielinājies - cik vien varu redzēt mans.lattelecom.lv sistēmā (pēdējie 12 mēneši).
Tev vajag paskatīties un salīdzināt rēķinus - kura pozīcija ir mainijusies, iespējams kāds izmanto maksas pakalpojumus tavā mājā. Nu un protams var zvanīt pašam LTC un prasīt - lai paskaidro.
A uz lattelekom slabo piezvanīt???Labāk maksā kā idio..s???Vieglāk forumu pietaisīt,nekā kaut ko naoskaidrot..
es jau aizgāju uz Baltcom, tur uz pusi lētak un kvalitāte ok.
Protams, ka vajag runāt - pateicu Viasatam, ka pāriešu uz Lattelecom virszemes TV, uzreiz piedāvāja 3x zemāku cenu par praktiski tiem pašiem pakalpojumiem.
man arī tas pats, šodien zvanīšu.......
kādi vēl ir varianti bez Baltcom?
Ja patīk divas dienas televīzorā skatīties uz nekustīgu bildi, Baltcom būs pareizā izvēle.
Man ekas neaug , cena nemainīga .
2014-09-11 15:37:04 : Visdrīzāk tavi "Advencētie" radinieki pērk klāt maksas pakas , sportu multenes vēl visādus sūdus. Man ar LTK un nekas neaug klāt.
Ja',ekonomiska paka lattelekom par 2eiro dargak.