Delikāti stulbi un gudri

Kā Jums šķiet - kur "Mālkalnes" speciālisti izvietos par 2016.-EUR bez PVN šogad iepirktos "Suņu ekskrementu izmešanas miskastes jeb urnas"? Nevienam nejautājot - kur tās visvairāk vajadzīgas, kur ir vislielākā vajadzība, vislielākā suņu koncentrācija? Jeb visas pilsētas centrā, lai redz, cik progresīva pilsēta? Kur paliek privātmāju rajoni? Zāle ceļmalās sasmalcinās ar mīkstajiem ekskrementiem? Jeb speciālistiem tāda sanāksme nav bijusi? Mja.

Mūsu nauda? , 2014-09-09 17:38:58

Jo vairāk speciālistu, jo grūtāk fīrēties........ Tici man.. Tāpēc te esam kur esam... ka Mālkalnē radiņi un draudziņi bez atbilstošām kvalifikācijām un svaigu skatījumu plāno mūsu dzīves vidi. Pārāk daudz tas redzams... Ogrē. Vai atceries par super dārgajiem soliņiem uz dambīša? Cik bija? Ap 700 Eiras gb.?

:) , 2014-09-09 19:06:15

mālkalnes "speciālisti" paši kraus tajās urnās savus sataisītos s....s. Nupat jau ir ļoooti lielas kaudzes, IUB un KNAB stradā

zinu ko darīs , 2014-09-09 21:14:01

Tā ir tā radu būšana ,ja nezina kā darīt.tad tēlo lielo darbību

Jā jā jā , 2014-09-10 05:41:00

Savādi, visu šo ilgo laiku, kopš Ogrē tika ieviestas krāšņas suņu ekskrementu īpašās metāla kastes, tikai 2 reizes esmu redzējusi, kā aiz sava suņa savāc 'bagātību'. Daži pat uzdrošinās - lai suns nokārtojas blakus miskastei un jautrā solī ABI atviegloti aiziet. Žēl ka nenofotografēju, lai visi noticētu!!!

Balta patiesība , 2014-09-10 14:22:00

Zālē esošās 'kūkas', ceļmalas regulāri pļaujot, acīmredzot Ogres nomalēs pazūd pašas no sevis. Tāpēc arī pavasarī, kad zeme atbrīvojas no sniega un zāles vēl nav, visiem paveras brīnumu ainas Ogres nomalēs! Lūdzu miskastes Ogres mikrorajonos!

Kur - TUR , 2014-09-10 14:30:20

tas jau netraucē Mālkalnes darbiniekiem šiverēt, acu aizmālēšanai labi un pašiem atlec kāds kumosiņš

prātvēders , 2014-09-10 19:52:29

No suņu kakām daba niecieš, bet no cilvēka pied....mežiem, grāvjiem , ceļa malām
, dzelzceļa malu gan neatgriezeniski cieš.Plastmasenes, alus buņdžas , visur mētājās.Par to vajag uztraukties. Lūk tā aunu bars.

ha , 2014-09-10 20:33:00

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet