piedāvāju darbu
Piedāvāju darbu pensionāram vai jaunajai māminai, kas patreiz nestrādā un vēlas piepelnīties. Darba dienās no rīta ap pl.8 bērns (pirmklasnieks) jāaizved uz skolu. Protams par atiecīgu samaksu. Var arī būt skolnieks, kas mācas vecākajās klasēs un dodas uz skolu no Rībelītes puses uz Ogres 1.vidusskolu.
Ogres autobuss taču piestāj pie pašas skolas. Tik daudz kā iesēdināt viņu autobusā tak var izdarīt... un likt atskaitīties (atsūtīt kādu sms), kad līdz skolas solam ir ticis.
Skola nelauj pirmajā mēnesī skolēnam vienam nākt uz skolu un iet mājās. Bērnam tikai 7 gadi, var pabraukt garām vai arī (kā tas no rīta biezi ir ) vnk netikt autobusā iekšā , jo tas pārpildīts. Vina var nesagaidīt nākamo autobusu vai iekāpt nepareizajā. Kāmēr celu nezin pati.Ja varētu pati iesēdināt autobusā, pati aizvestu, bet man jau pl.6 jābūt darbā. Tādēl meklēju kādu, kas to varētu izdarīt manā vietā. Varbūt kādam pa celam?
Ar kājām vai ar autobusu no Rībelītes? Un mājās ar?
Tikai turp.Atpakal es pati, ja nu vienīgi kādu reizi iznemt (bet ceru, ka nevajadzēs).Turp vēlams ar autobusu, lai vina pati iemācās kurā pieturā izkāpt un kā šķērsot celu pie mūzikas ielas.
Mūzikas skolas:-)
Domāju, ka visprātīgākais variants ir aprunāties ar kaimiņiem. 100%, ka kāds brauc uz darbu ap to laiku un noteikti var paņemt mazo līdzi.
Nepazīstamam labāk neuzticēt savu bērnu. Visādi cilvēki ir mums apkārt..
Piekrītu Tev ... bet man kaiminos tādi, kas nevar.Viniem pirmajiem jautāju.No rīta daudzi uz to pusi, tādēl iedomājos, ka varbūt kādam būtu pa celam.tiktu pie liekas naudinas un man sirds mierīga.
esmu dzirdējusi, ka var slēgt līgumus ar takšu firmām, ja nu gadījumā neviens neatsaucās!
Lai izdodās!
Paldies, Daarta par novēlējumu!
Linda ieliec savu e-pastu vai telefona numuru - dzīvoju Rūpnieku ielā, vedu savu pirmklasnieku uz 1. vidusskolu.
mslindy87@gmail.com