Augstā tipa velonovietnes vajag Ogrei, nevis zemos - tas nav viens un tas pats!

Izrādās, visā Ogrē ir tik neaptēsti "profesionāļi", kuri vispār pat nesaprot, par ko tie velobraucēji cepas savā "augstprātībā"! Viņi nesaprot, ka, novietojot tik aktuālos velostatīvus Ogrē pat pie daudzdzīvokļu mājas, t.i. kā sava privātīpašuma, arī tur visi normāli domājošie novietotu augstā tipa statīvus. Tie nav domāti tikai ķeksim atskaitēs, bet funkcionalitātei - lai droši, ērti saslēgtu savu riteni (pie rāmja!). Līdzjūtība, piemēram, Nogāzes ielai 2. Visā Brīvības ielas rekonstruētajā sākumposmā savulaik gan saprata augstā tipa riteņu novietnes izvietot (kaut arī visvienkāršākos)!! Rīgā šogad turpina aplaimot šos dīvainos radījumus/velobraucējus ar augstajiem velostatīviem! Arī citās LV pilsētas ielūkojieties - iepērk tikai AUGSTĀ TIpa! Pie mums pēkšņi domāšana pārtrūka! Kā varēja tā gadīties?

VIA@cc.lv , 2014-07-26 17:45:15

Tā iet ka taisa tie kas ar riteni nebrauc , nekur to neatstāj:)

Lunis , 2014-07-26 20:59:28

Turpināsim pēc savas saprašanas un pēc inerces likt Zemos turētājus, nu un, ka visapkārt atzīst pareizos Augstos. Ogre ir īpašāka pār visām Jūsu sapratnēm, par visiem - visgudrākā, kas visu zin labāk! Uzkarieties ar savām pretenzijām un pamatojumiem, Ogres muļķi - riteņbraucēji! Tādi arī paliksiet! Mēs braucam ar auto.

Kādus gribēsim, tādus liksim , 2014-07-27 13:59:37

Ne tikai iepērk. Arī dizainē savai pilsētai īpašus. Liepāja, Ventspils - precīzi nezinu, taču jau ir ļoti daudz!

Ir , 2014-07-28 10:28:40

Te nu bija! Vienu no otra velo (statīvu), lai nesaķertos stūres iekārta un būtu ērti, jānovieto minimāli 1200 mm tālu, kamēr Jaunie Ogrē statīvi, sabloķēti pa 5 gab., attālums starp velo vietām labi, ja ir tikai puse! Vakar bija problēma šajā sakarā!

Reizēm galva un padoms noder , 2014-08-19 10:51:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet