Ūdensmotocikli un motorlaivas Daugavā

Kādreiz, padomju laikos, Dauigavā augšpus Ogres bija aizliegts vispār braukāt ar motorizēto ūdenstransportu. Tagad - aizliegts zivju nārsta laikā līdz, ja nemaldos, 20.jūnija. Neskatoties uz to, ap Ciemupi katru dienu var redzēt vismaz 2-3 atsaldeņus, kas nēsājas ar ūdensmotocikliem un kuteriem. Būtu priecīgs uzzināt, vai Ogres novada domē vai kur citur Ogrē iespējams iegādāties atļaujas braukāt pa Daugavu ar motorlaivu visu laiku, neievērojot aizlieguma periodus, kas laikam noteikti tikai priekš bomžiem un reņģēdājiem

ziedonis , 2007-05-31 01:20:11

Ziedoni, bravo!!!!! Tu proti rakstiit teikumos!!!!! pie tam veel paplashinaatajos!!! Un bez lamuvaardiem!!! Shnjuk.... shnjuk.... juutos tik ljoti aizkustinaata......

x , 2007-05-31 09:41:29

Vai tik tu pats neesi atsaldenis!!!

Zane , 2007-05-31 13:43:23

štrunts par motorizētajiem, jo tie braukā pa lielu dzuļumu, kur zivju praktiski nav, bet to, ka HESI tūlīt nometīs ūdeni zivju nārsta laikā tas gan nav diez ko labi....

vilcene , 2007-05-31 13:58:13

netikai Daugavā, bet arī tepat Ogres upē - un nemaz neievēro vai kāds peldas, vai nē ...! tā drīz Ogrenet būs jauns raksts - kā atsaldeņi ar laivu vai ūdens moci kādam pāršķēla galvu (nejauši)!

HETS , 2007-05-31 16:11:05

zanīt, daudz izrunāsies, es iebraukšu pie tevis ciemos, iebāzīšu tev mutītē mucas gofrēto šļūteni un saliešu pa mājām savāktos galaproduktus tev aiz vaigiem, ja daudz izrunāsies! man iznāks lētāk, kā vest uz attīrīšanas dīķiem!!!! Vai arī, izsludināšu prēmiju labākā advokāta apmaksai par katru nošautu ūdensmotociklistu!!!

ziedonis , 2007-05-31 19:26:24

Esmu viens no tiem kas brauc ar tiem nelaimīgajiem mochiem. Tikai ne Ogrē un viņas apkārtnē.
Gribu teikt to kad ūdens mocim tā padarīšana iet caur turbīnu mocis ir iegremdējies max 20 cm ūdenī.
Tad man jautajums super Ziedonim kā var sabojāt nārstu zivīm ja tu braukā dziļumā ap 5 metriem ?°
Ne visi kas brauc ar kaut ko pa Daugavu ir atsaldedi. Pirmkart tev jainveste mocī min ap Ls 5000 + piekabe + tiesības.Man ir doma kad ziedons rullē ar 89 gada Opeli un talak par mašinas priekšu neredzi un kur zīme 50 brauc uz 30. Noteikti ja ir aizliegums tad ir aizliegums un braukt nevar tad jautajums kur skatas pasvaldibas policija vai kada cita institūcija un nesoda šos personažus kas ir parkāpuši liegumu.Gribu velreiz piemetināt kad ne visi kas gāž ar ūdens moiechiem ir atsaldēdi. Pats dažreiz brīnos par cilveku idzarībam uz udens un nereķinašanos ar apkārtejiem. Sorry kad ta !

MR WHITE , 2007-06-01 08:23:41

Tā Zanīte...zin kas slēpjas zem vārdiņa Ziedonis...:) skaties, ka tavs purniņš nesāk ciest!
...tev tie tekstiņi pārāk gļēvi un naivi!

Zane , 2007-06-01 11:36:41

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet