Bezmaksas ūdens kvalitātes pārbaude

Sveiki! Vai kādam uz mājām ir nākuši cilvēki, itkā no pvd pārbaudīt ūdens kvalitāti. Ogrē un Ikšķilē pašlaik. Man interesē vai tas nav kāds triks, ka itkā nāk pārbaudīt ūdeni un tad piedāvā kaut ko iegādāties, telefona sarunā apgalvo, ka tikai paņemt ūdeni, bet kā patiesībā? Kāds padalās pieredzē lūdzu...

Ilze , 2014-07-15 18:11:08

Man arī vairākas reizes zvanīja,es atteicos. Ļoti interesanti,kur viņi ieguva manu mob.telef. nummuru?

Jurka , 2014-07-15 19:23:23

piedāvā, piedāvā...:), bet neviens jau nespiež pirkt tos filtrus. Bet, ja kādam vajag ...

Ance , 2014-07-15 19:57:02

Es pajautāju no kurienes manu num. zin, jo mani uzreiz vārdā uzrunāja, teica, ka citi ieteica, pie kuriem esot bijuši, bet tā arī neatdzinās kas deva!

No kuriem laikiem PVD izplata filtrus?

Ilze , 2014-07-15 20:51:04

Pirms kādiem mēnešiem policijas ziņās par tādām izdarībām Ķegumā bija rakstīts - kaut kāda firma tā uzdarbojas.

kate , 2014-07-15 21:37:43

Pie manis arī bija. Papētīja ūdeni. Bija drausmīgs. Pakonsultēja un atradām lētāko un labāko risinājumu, kā dabūt tīru ūdeni. Atstāja arī vizītkarti. Ja kādam interesē, varu pa privāto iedot viņu numuru. Prasat uz e-pastu: grumbinjsh@gmail.com
Sākumā likās nedaudz savādi, bet tāpat interesēja, ko vispār dzeru. Atradu iemeslu saviem nierakmeņiem. Tā kā, ja zvana, manuprāt, jāizmanto izdevība.

Artis , 2014-08-05 15:28:57

Šodien zvanīja sieviete vārdā Elīna no tālr. nr. 25158209. Uzstājīgi piedāvāja šodien/ rīt veikt ūdens kvalitātes pārbaudi dzīvesvietā, kas aizņemtu aptuveni 40 min. Zināja nevien manu tālr. nr., bet arī vārdu un dzīvesvietas adresi. Kategoriski atteicās atbildēt, kur ieguvusi šādu informāciju!

x , 2014-08-15 16:23:17

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet