Miskasates četrkājaiņiem un divājaiņiem

ŠOMENES ZVIEDRIJĀ REDZĒJU, ka cilvēku un suņu ekskrementu miskastes pilsētā izvietotas gan, bet uz viena metāla staba abas. Viena augstāk, otra zemāk, pretējos virzienos, uz kvadrātiskas betona "pēdas". Nevis kā Ogrē kastīte aiz kastītes un vēl šogad pievienosies plānotās n kastītes suņiem. Teorētiski, vedot suni pastaigā, divkājainie taču pārvietojas pa to pašu maršrutu! Kāpēc, lai neizraibinātu visu Ogri ar suņu kastītēm, kas tagad ir vairāk salīdz. ar cilvēkiem domātām, neizvietot tās kā Zviedrijā?

Izdoma , 2014-06-27 16:44:08

Deputātiem tas nav izdevīgi :)

nu ja , 2014-06-28 11:15:25

Droši vien suņu ekskrementiem domātās metāla zemās zaļās kastītes jau iepirktas pēc visiem noteikumiem. Tagad tās, cik var manīt mūsu medijos, būs vairāk kā cilvēkiem domātās (jaunās un visas kopā ņemot). Vai tas nav absurds? Cik cilvēku, cik suņu Ogrē? Noteikti, ka cilvēku ir vairāk!!! Ogrenet, jautājums JUMS un viela pārdomām deputātiem!

Kas vairāk - cilvēku vai suņu Ogrē? , 2014-06-29 10:59:12

Tāpēc, ka cilvēki nesapratīs un nemācēs iemest īstajā? Jau saknē, jāpieņem, ka ogrēnieši nespēs atšķirt vienu no otras? Tik dumji taču mēs neesam, ja spējam šķirot atkritumus vairāk pa 2 veidiem - suņiem un cilvēkiem!

Vai spēsim atšķirt? , 2014-06-29 19:15:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet