kā?
kā tad pagāja sestdienas koncerts? braucot no Rīgas ar vilcienu bija ļoti jauki - lamu vārdi no jauniešu mutes nāca ne tikai divstāvīgi, bet droši var teikt, ka Pēterbaznīcas torņa augstumā; tukšās alus pudeles lidoja pa atvērto logu ārā gan uz staciju peroniem, gan vienkārši uz sliedēm starp stacijām; par smēķēšanu tamburā nav ko pat ieminēties ... . Bērzu aleja koncerta sākumā jau atgādināja kara lauku ... . negribas ne vienu vainot, jo tā jau ir pierasta aina un droši var teikt, ka ikdienas sastāvdaļa. bet vai nebūtu prātīgi visus koncertus un jauniešu dzeršanas svētkus pārcelt uz mežu - tad kā reklāmā; cūkas vien nāktu ārā!!!:D:D:D
Tā pati situācija bija "Zveri"koncerta vakarā.No Rīgas braucot arvilcienu vakarā- tāda pati aina.Domāju,ka pašvaldības policijai tik vien vajadzēja,kā padežūrēt pie pienākušajiem vilcieniem un šos apdzērušos jauniešus ( arī pusaudžus ) savākt uz atskurbtuvi ( ja vien tāda ir). Tajā reizē,man liekas,varēja visu vilciena satāvu uzreiz novirzīt uz mežu...
Uz mežu nevajag, tā jau mums mežu piecūkoti, drīzāk uz kādu strojku, lai tur ārdās.
Bet pats koncerts bija ļoti labs, ir sevišķu Ļipis Trubeckoj, ļoti augstas kvalitātes austrumeiropas SKA mūzika.
labākā aina pavērās, kad vilciens apstājās Ogrē (19:08 no Rīgas), puse lbvēlīgi noskaņotās publikas(maz dzērēju) ieņēma saskaņotu pozīciju - pie žoga atliet lieko ... !
Koncerts bija lielisks, žēl ka lietus bikiņ pabiedēja tautu, izpildītāji bija pelnījuši plašāku auditoriju. Estrāde gan tāda aizdirsta bija.... bet tā ir arī organizētāju vaina - es ar savu tukšo glāzi ilgi staigāju miskastes meklējumos.
pavisam driiz ogree uzstasies Tiesto un sabrauks jaunieshi no visas Latvijas,vot tad no Ogres nekas nepaliks! :(
Policisti esot satādījuši vienu administratīvo protokolu par dabisko vajadzību nokārtošanu pie gājēju tilta, bet stacijā jau laikam baidās rādīties, jo no turienes padzīs dzelzceļnieku policija vai paši vainīgie!
Un ko tad Juus darrgi gadijaat no utaino publikas utaino koncertaa?
Un ko tad Juus daargie gadijaat no utaino publikas utaino koncertaa?
kataklizma pati ak utaina
ja anu tavs stils nenodirs citus ... ja nekartibas bij sausmigas bet ta ir ar krivu pankiem un man jau pierasta lieta ...
toties atminoties blomes open air festu pec pasakuma neviens nekur netika kamer nesavaca estradi ...