Balkons
Gribeju uzinat,vai var pipet uz balkona???varbut var kautko izdarit,jo kaiminni pipe,pec katram 30 minutem,bet man 2 mazi berni,un vinni ar to elpo((
Izsauc Pašikus !!
Varbūt vispirms vērts ar kaimiņiem parunāties? Kaut vienoties, kad viņi pīpē uz balkona un kad nepīpē. Dzīvojot dzīvoklī kaut kas ir jāpiecieš. Bet vienoties var.
Domāju, ka kaimiņienei ir visas tiesības pīpēt uz sava balkona.savus abus mazos bērnus neturi uz balkona, aizver durvis.tad ar dūmi no blakus balkona nenāks.
es uz balkona bernus neturu,bet balkons stav valja visu laiku,jo visu dienu spid saule uz istabu!
parunat ar kaiminniem nav veerts,jo dziivo tur jauns paritis,vinnam tur gan tusinni,gan bljaussana un skalla muzika....trakums!!
Bet liikuma nav tada ka nedriikst pipet uz balkona?
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/448643-valdiba_atbalsta_smekesanas_liegumu_uz_balkoniem
ka uz balkona smēķēt nedrīkstētu,
Jūtu līdz. Mans kaimiņš nepīpē uz balkona, bet ārā pie kāpņutelpas durvīm (jo pašam mājās ir bērni) , un visi dūmi nāk iekšā pa manu virtuves vai istabas logu. Tagad ir silts, un logus bieži turam vaļā - kad istabā sajūt to smaku, skrienam vērt ciet, taču tad jau par vēlu.. Visa runāšana ir bezjēdzīga, apnicis jau muti dzesināt. Nu neinteresē smēķētājiem nesmēķētāju tiesības uz svaigu gaisu!
ko tur teikt... nepaveicies jums ar kaimiņiem. Ja likums atļauj viņim pīpēt, tad varu tik ieteikt mainīt dzīvokli. Bērnu veselība, un arī pārējo veselība ir nopietna lieta. Tie pīpētāji sevi nopīpēs, zinu tādus: kad jau pāri 50 - tad balss kā veci čīkstoši vārti.
viens ir tie pīpētāji uz sava balkona, bet otrs viņu benčiki u mana balkona. man bail pat ko atstāt uz balkona vēdināties.
Jau no pagājušā gada uz balkoniem un lodžijām smēķēt ir aizliegts. Pirmais solis, lai kaut ko mainītu ir jārunā ar kaimiņiem, lai gan pēc pieredzes varu teikt, ka tas nelīdzēs. Man kaimiņos jaunieši īre dzīvokli, un viņu paradumus bija smēķēt kāpņu telpa. Vienreiz pabridinaju, nekas nemainijās, izsauca Pašvaldības policiju, uz laiku smēķēšana beidzas, kad atsākās, saucu vēlreiz. Jārēķinās gan ar to, ka būs jāraksta iesniegums policijai, bez tā nekādas virzījās nebūs!
Vienam traucē kaimiņi, kas pīpē uz balkona, bet citam, bērni augšējā dzīvoklī, kas augu dienu uzvedas kā ziloņi. Pīpēt ir slikti, bet traucēt kaimiņus ir labi. Dūmi bojā bērnu veselību, bet to, ka bērni bendē kādam citam veselību uzskatam par normu. Pirms sūdzaties par kaimiņiem, padomājiet, vai paši esat svēti.
gribēju tieši to pašu rakstīt!!!Katram kkas traucē-gribi lai neviens netraucē pārvācies uz privātmāju,bet droši vien arī tad tevi kkas traucēs
Arsti apgalvo, ka Pasīvā smēķēšana nodara kaitējumu nesmēķētāju organismam. Ir apsūrdi meklēt kaut kādus attaisnojumus, kaimiņu smēķētāju rīcībai, ja jau pat likums aizliedz smēķēt uz balkoniem un lodžijām. Tādā veidā piespiedu kārtā padarot cilvēkus par pasīvajiem smēķētājiem, savā dzīvoklī!
Balkona durvis var aizvērt, bet, kur lai glābjas no neaudzinātiem bērniem?
no bērnu spēlēm/dauzīšanās /u.t.t. vēl neviens nav nomiris! par smēķēšanas kaitīgumu gan ir zināms ne mazums!
no bērnu spēlēm/dauzīšanās /u.t.t. vēl neviens nav nomiris! par smēķēšanas kaitīgumu gan ir zināms ne mazums!
Bikšupriekšu netaisi vaļā.
Dažam labam tas būtu tas labākais ko dzīvē var izdarīt.
netaisi pats savu biksi ar' vaļā, lai nevairojas tādi kā Tu un visi sū no Tavām biksēm nenonāk apkārtējā vidē!