Velosipēdu statīvi

Velonovietnes ir vietā

Datums: 24.10.2013
Izdevums: Kurzemes Vārds


Vēl 75 velostatīvi novietoti dažādās Liepājas vietās pēc pašvaldības pasūtījuma. Pagājušajā nedēļā SIA "MK Dizains" pabeigusi līgumā paredzētos darbus, pavēstīja Komunālās pārvaldes sabiedrisko attiecību speciālists Aigars Štāls.

Novietnes izgatavotas, piegādātas un uzstādītas par iepirkumā izsolīto summu - 18 472 latiem.

Pie katra statīva var pieslēgt sešus divriteņus, tātad kopā radīta iespēja droši novietot vēl 450 velosipēdu. Vienkāršotā dizaina velonovietnes divās nedēļās ir uzstādītas ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sabiedrisko attiecību speciālistam Ogrē jautājums: kad Ogrē ieviesīs gadā kaut vienu velostatīvu!

Grēdās Te divriteņi reizēm stāv Mālkalnes pr. visaktuālākajās vietās, pie tirgiem, pie tirdzniecības vietām netālu no jaunā kustības apļa ...utt. Vislabākā riteņu stāvvieta šobrīd pie ceļa zīmju stabiem Ogrē!

Kamēr arī Rīgā pašvaldība šogad jau "iet" vēl tālāk "pretī" velosipēdistu interesēm.
Nu jā, visi Ogrē brauc ar auto, nospļauties par velosipēdistiem. Tiem nabagiem.

Jau kuro gadu lūdzam , 2014-04-06 18:51:31

Es ar gaidu,kad pie Mālkalnes prosp.veikaliem parādīsies velonovietnes. Vai kāds no deputātiem var man parādīt,kur novietot vello pie Malkalnes Elvi?

Jurka , 2014-04-06 20:08:11

Pilnīgi piekrītu! Lai iepirktos Elvi Mālkalnes pr. ir jāmeklē kāds stabs, vai koks, lai piesietu savu riteni. Tiešām tik grūti uzstādīt novietni riteņiem!

riteņbraucēja , 2014-04-06 23:07:46

Tikai būtu ar likumu jāaizliedz zemos - galīgi nepareizi saslēdzamos (tikai pie viena riteņa) statīvus!!! Pareizi un visur citur ES saka - AUGSTOS RITEŅU SASLĒGUS, kuri ir drošāki, ērtāki velosipēdistiem! Neko nedod nezin kā dizainēts statīvs, ja nevar sasaistīt ar velo rāmi!

Un , 2014-04-07 01:09:45

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet