potes
vai aptiekā var nopirkt ērču poti?
maksā doktorātā par visu kopā - 24% dabūsi no valsts atpakaļ.
Ne visos doktorātos IR , uz daudziem jānāk ar savu.
Potes nevar nopirkt aptiekā. Ja arī varētu, tad ir vajadzīga "ledus kaste", lai no aptiekas aiznestu līdz medmāsai, citādi vakcīna var būt nederīga.
var nopirkt aptiekā ar recepti, un uzreiz ir jāiet pie daktera vai māsiņas iešpricēt.
var nopirkt Dziednīcas aptiekā. Bet nu es neriskēju nest pati un potēt pēc tam, labāk uzreiz pie ārsta, kas zina, kā pareizi uzglabāt.
Neko neesmu dzirdējusi,ka pote pēc iegādes MOMENTĀ jāinjicē,pretējā gadījumā tā vairs nav derīga,ja piem. nopērku Ogrē,vedu mājās ,potējos pēc pāris dienām? Vai es pareizi sapratu,tā kautkā īpaši jāglabā pēc iegādes?
jaglaba ledusskapi pie noteiktas temp.
paprasiet aptiekaa
ur jau tā lieta, ka cilvēki nezina, ka potes savas īpašības saglabā uzglabājot atbilstošā grādos. Iešpricēt jau var, nekas slikts nenotiks, bet, vai veidosies vajadzīgās antivielas, tas jau ir jautājums.
tad ej uz to doktorātu, kur ir tā vakcīna. Nevajag meklēt problēmas.
Neesmu ogrēniete,tāpēc vaicāju!
nesapratu - tu nekad neesi Ogrē, vai esi kaut kāda citādāka? Ja tavā pagastā doktorātā nav tās vakcīnas, tad sapotējies Ogrē un miers.
Man pagastā izrakstīja recepti,bet zāles meklēju pa aptiekām,kur lētāk,bet neko ambulancē neteica,kabūtu īpaši jāglabā,vai kā citādi jāņemās,
Bērnam līdz divu gada vecumam - par puscenu? Citādi - kāda vēl recepte?
ūja, ūja- bez receptes??
un vakcīnas ir jāglabā aukstumā....jāpaņem līdzi termos ar ledu....