Apļa vidū

JAUNĀ mĀLKALNES KUSTĪBAS APĻA VIDŪ vajag norādes zīmi uz visām 5 Ogres debess pusēm. Pirms vēl daiļi izrotāts pavasarī ar augiem. Kā 1.x iebraucējam orientēties?

Zīme , 2014-03-13 10:22:48

vislabāk man patīk, ka to vidu apstādīja ar eglēm - redzamība un drošība aplī pēc dažiem gadiem būs "izcila"...

e , 2014-03-13 11:29:55

:) Mūsu ģimene arī par eglēm sasmējās! :)

Zaķis , 2014-03-13 12:33:26

Vakareiropas visās valstīs visi līdzīgi apļi aprīkoti ar vēl zemām četrām norādes zīmēm, kas apliecina apļa kustības virzienu.

Redzu , 2014-03-13 13:05:04

Kamēr par Ogres pilsētas dārznieku būs esošā dārzniece ar Būlduru diplomu............un pie tam vēl Pūķes tuva radiniece... Neko īpašu negaidiet. Egles ir pilotāža augstākā..........

Hahols , 2014-03-13 21:41:38

Pamatjautājums Ogres Ceļu lielajiem speciālistiem. Vispirms viņiem!!! Arī šis - kad pilsētā tuvāk slimnīcai ap b/d "Sprīdītis" un tālāk būs kāda zīme par Slimnīcas un ārstniecības iestāžu atrašanās vietu??? Vakar netālu atkal piestrādāju par Izziņu sniedzēju izmisušai dāmai cienījamos gados. Visi uz slimnīcu nebrauc ar auto! T.sk. ārkārtas gadījumos!!! Šis jautājums nav tik sarežģīts, lai beidzot risinātu un atrisinātu, Ogrenet!

Atbilde UN JAUTĀJUMS , 2014-03-14 11:47:02

personīgi man kā autovadītajai tas aplis sagādā tikai un vienīgi papildu neērtības un nedrošības sajūtu, krustojums ar luksoforu bija daudz ērtāk izbraucams...

braucēja , 2014-03-14 11:56:38

Atkal slikti...

ko kurkstat , 2014-03-14 13:04:29

Viss jau ir jauki,man patik lokveida kustiba.Bet problema ir soferos pasos.Tas aplis domats vairakas joslas,kapec nav joslas iezimetas???Es iebraucu apli,un iekartojos it ka 2 josla,pec noteikumiem. Bet ,kad man vajadzeja nogriezties,tad viens autins nelaida mani maleja josla,lai es varetu nogriezties un bargi signalizeja.Te jau vajadziga ari kultura,ne tikai macet pipinat!!!Pec tas reizes ari es jutos loti nedrosi saja apli,jo ta vien liekas,ka neprotu braukt ,ja jau pipina.Instruktori,iemaciet ludzu lokveida noteikumus!!!

Josla , 2014-03-14 17:00:37

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet