Ogrē noteikti vajag arī!!!

... Noslēdzoties iepirkumam par ielu vingrošanas laukuma ierīkošanu Iecavā, piecu pretendentu konkurencē darbu veikšana uzticēta Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrībai, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētais paziņojums. Minētā biedrība apņēmusies darbus veikt par 6303,32 eiro (bez PVN) no šī gada 2. līdz 30. maijam.

Iecavas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Annija Jakovļeva atklāja, ka laukumā atradīsies sešas vingrošanas konstrukcijas – vingrošanas stienis, līdztekas, zviedru siena, pumpēšanās stienis, vēderpreses soliņš un horizontālās trepes. Lai brīvā laika pavadīšana ielu vingrošanas laukumā būtu droša un bērni un jaunieši pēc iespējas varētu izvairīties no traumām, laukumu plānots veidot no smilts seguma. Iecerēts, ka tas būs līdzās futbola laukumam, kas atrodas vecajā stadionā Sporta ielā 4.

Lai bez rotaļu laukuma kaut kas nopietnāks mums, mūsu pilsētiņā , 2014-03-09 13:41:07

Brauciet uz Ķegumu tur vesels trenažieru komplekss kādi ~20 pludmalē reku http://www.ogresbalss.lv/?p=5240

Lunis , 2014-03-09 16:16:13

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet