Piederi Ogrei vispirms?

Manuprāt, novada veidošanā visbūtiskākās ir cilvēciskās attiecības. Novads veidojas tik liels, cik cilvēku tam jūtas piederīgi. Ja viņus neinteresēs vai pat radīsies dusmas, ka šajā teritorijā kaut kas notiek, tad ir skaidrs, ka tie nejūt saikni un piederību novadam. Eiropas valstīs atzīts, ka pirmais kritērijs novadu veidošanā ir piederības sajūta. Tikai pēc tam seko ekonomiskie un sociālie apstākļi. Ne velti Latvijas nacionālās attīstības plānā uzsvērts, ka attīstības centrā ir cilvēks.

Labi būtu , 2014-03-07 16:05:36

Kur zaali peerc?

po , 2014-03-07 19:32:22

Esi gatavs iesaistītes kādā nodibinājumā, vai bierībā???? Ja tev ir iekšā šī piederības sajūta, tad noteikti esi. Man ir, es vēlos piedalīties vai veidot no jauna. Nāksi?

IA >>>>lai būtu , 2014-03-08 01:10:51

Tur tas sāls un "cukurs", - lai šī piederības sajūta būtu, vispirms savi "darba" pienākumi jādara tālāk par to, kas aprakstīts amata aprakstā. Citādi vispārīgi tiek atalgoti Ogres cilvēki par pašu viselementārāko. Piemēram, kā tā varēja būt, ka Baltās Cielavas skulptūra, kas bija notikums, pēc 20 gadu lēmuma gaidīšanas, lielā ātrumā, steigā, pēdējā brīdī, bez skaņas pastiprinājuma kaut kā tika nolikta, nogrūsta, atklāta! Bet cienījamais skulptors Karlova kungs ar rūgtumu sirdī! Diez vai kāds atvainojās, minimums!

Ka tik man ir komfortabli , 2014-03-08 14:00:34

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet