Bērnu nodarbinatība vasarā.
Varbūt kādam ir idejas ko lai sadara berns vasarā,kam bērnudārzā bijis izlaidums un viņš septembrī taisās uz skolu,ja vecakiem jāstradā???
Varbūt ir kadi pulciņi,vai dienas nometnes???Un kur tādus lai meklē???
varbūt pamēģiniet atrast kādu auklīti - pusaudzi.
meitenes tieši es domāju meklē šādu darbiņu un bērniņš ar būtu nodarbināts un pieskatīts.
kā arī nedomāju ka tiktu prasīta milzōga cena.
par pulciņiem un nometnēm īpaši nav dzirdēts.
:(
eu, laba doma par tiem pusaudžiem, kāpēc gan ne un viņiem arī patiks tādus sīčus pieskatīt nekā tupēt biešu vagās.
Neka laba neredzu!!!Kā es varu zināt,ka tas pusaudzis nepīpē aiz stūra vai nesēž pie kompja cauru dienu???
Varēja taču tiešām tiem bērniem atvērt kadus centrus vai nometnes par saprātīgu cenu,kur atpūsties un rotaļāties pieaugušo uzraudzībā!!!
Skat.: http://www.ogre.lv/lv/sodien/zinas/r/959/vasaras-radoshaas-darbniicas-beerniem
Piekrītu Pavasarei, aizej uz Ogres Bērnu un jauniešu centru Brīvības 15, kultūras namā, ieeja no dzelzceļa, vecā ugunsdzēsēju torņa puses un noskaidro, tel. 5047794, jautāt Martu vai Ilmāru!
Pavasare ,paldies par info!!!Mēģināšu ko uzzināt!!!
Ja tur variants nav pieņemams, varu iedot šo cilvēku un vēl dažu mobilos, kas ko organizē, negribas publiskot! Ja vajag, atraksti tepat!:)
Pavasarei no plkst. 13.31. Vai sev citu vārdu nevarēji izmantot?
Pirms kāda laika Ogrenet solīja noskaidrot un informēt par nometnēm un citām iespējām, ko bērniem darīt vasarā. Ar nepacietību gaidu šo info. Pagaidām ir tikai par vasaras radošo darbnīcu, bet ko darīt 10 - 12 gadus veciem bērniem vasarā, kamēr vecāki strādā? Vai lai sēž pie datora un vazājas pa ielām? Strādāt viņus vēl neņem uz bērnu dārza radošo darbnīcu arī tā kā par vecu, nometnes par kurām ir info internetā maksā ap 250 latiem nedēļā.Vai tiešām neviens neko nevar piedāvāt par saprātīgu cenu? Tās varētu būt kaut vai dienas nometnes, kurās bērni aktīvi un lietderīgi pavada laiku. Pirms pāris gadiem tāda nometne ar foto ievirzi bija Ogres pamatskolā, nu super! Varbūt man vienkārši nav info un kaut kas tāds notiks arī šovasar. Lūdzu padalieties informācijā, ja kādam tā ir.
Mums ir zināms, ka nometnes rīkos vismaz divas Ogres skolas. Kad un kā - noskaidrosim.
Nu jau it kā pēdējais laiks noskaidrot un publiskot info? Kad tad vairs vēlāk?
radošās darbnīcas vairāk nepieņem bērnus,jo ir pārpildītas, dubultā pat ... :(