OGRES TV

Latvijā šogad oficiāli sākuši darbu trīs jauni nacionālās apraides televīzijas kanāli. Telesabiedrības «Vidzemes televīzija», «Ogres televīzija» un «TV Latvija» atbilstīgi piedāvā kanālus «ReTV», OTV un TV24. Tie skatāmi, izmantojot «Lattelecom» virszemes bezmaksas apraides dekoderus...

..programmas tehniskās kvalitātes ziņā ir «baisas». Bezgaumīgi iekārtotas studijas, titri, raidījumu vadītāju teksti pārpilni gramatikas un stila kļūdām. Apšaubāmas kvalitātes pārraižu saturs un tematika. Brīvdienās veltot krietnu laiku «sērfošanai» pa šiem kanāliem, secināju – tajos dominē bezsaturīgs «nekas». Nav ne informatīvi vērtīgu ziņu raidījumu, ne saistošu izklaides programmu. .. Īpaši zems līmenis ir OTV. ..
Autors: Vilnis Auzāns
Datums: 03.02.2014
Izdevums: Bauskas Dzīve
Rubrika: Redakcijas sleja

TIEŠĀM? , 2014-02-03 18:38:01

Es labprāt to OTV īpaši zemo līmeni pavērotu, bet man ir Viasat...

Bobis , 2014-02-03 18:59:35

OTV kruķī vecas labas Rīgas kinostudijas filmas , dažu nebiju gadus 40 redzējis:):)

Lunis , 2014-02-03 19:03:24

Priekšvēlēšanu aģitācijai derēs:D Kādam būs kur solījumus dot un bez maksas varēs skatīties. Viss ir labi izplānots!

nu re , 2014-02-04 10:10:30

Es vairs reģionālos neskatos, jau sākumā piegriezās uz ilgu laiku.

Robčiks , 2014-02-04 15:34:36

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet