eiropas likumi

eiropas savieniba izdomaja ka latvija nedrikstes kupinat galas izstradajumus. tad jau musu rubeni bankrotes. ko domajat jus. to ka piena izslaukuma daudzumu regule brisele , tas jau sen zinams.

lapa , 2014-01-21 12:14:13

Lielākie birokrāti sēž tepat Latvijā, kas ne tikai nepretojas ES likumiem un nemēģina tos saprātīgi pielāgot Latvijai, bet ievieš Latvijā 150% apmērā, papildinot ar tādām normām, kas nemaz netiek prasītas.

Nu , 2014-01-21 12:38:33

EIROPĀ , visādus šādus likumus VIENKĀRŠI un vēsi apiet ! Kā tagad atceros kā nieka 60km no Briseles kāda Latviešu "Eiro ierēdne" lauku krogā izrādija sašutumu par "Piepīpēts ka cirvi var pakārt" uz ko ĪPAŠNIEKS viņu vienkarši aizvēra norādot ka KROGS ir lūk tā mazā stikla mājiņa PAGALMĀ bet šei ir "Kroga pīpētava". Piebilde bij vēl smalkāka "Šie cilvēki ir mani klienti paaudzēs jau 300 gadus , jūs es te redzu PIRMO un ceru PĒDĒJO reiz , ja vēlaties mēs uzklāsim jums galdu TUR tai mājiņā" :):) Kā es smējos [ pie sevis protams] dāma bij sokā :):)

Lunis , 2014-01-21 13:23:01

Nu nav akli jāseko visam ko liek ES, ir iespēja pašiem lemt savu likteni, balsojiet par jauno politisko partiju" Latvijas antiglobālisti", partijas īsā 4000 zīmju programma : ārlietas-pārskatīt Latvijas atrašanās lietderību ES, Latvijai neizdevigu līgumu atcelšana.

liesma , 2014-01-21 20:20:53

Liesma, palasi kaut ko par ES tiesībām un valstszinātni, pirms cep augšā partijas ar tik aplamiem solījumiem. Neizglītotā tauta!

lee , 2014-01-22 16:01:19

>> lee. Jaunā politiskā spēka "Latvijas antiglobālisti" dibinātājs ir Andris Orols, pirms rakstīji, vajadzēja painteresēties, partijas īsajā programmā teikts:" pārskatīt Latvijas atrašanās lietderību ES, Latvijai neizdevīgu līgumu atcelšana", kas nav skaidrs?

liesma , 2014-01-23 10:30:39

>>lee, izlasi partijas programmu, kur tu tur redzi, ka partija sekos ES diktātam, kas man, tavuprāt, būtu jāzin no tevis pieminētās "valstszinātnes", jau teicu, ka partiju nedibinu es, bet A.Orols.

liesma , 2014-01-23 10:45:46

Eiropa nepieprasa un neuzspieš,bet tikai iesaka un piedāvā,bet mūsu zaglīgie valdības purni visu pagriež sev izdevīgā gultnē un pasniedz to kā Eiropas stingru likumu!!!No visām ieviestajām valdības stulbībām labi,ja 10% ir stingri Eiropas prasījumi!!!

fausts , 2014-01-25 14:12:22

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet