Novada kalendārs, mūsējais būs?

Ja vien ļoti vēlētos, mums ar TIC starpniekošanu varētu būt līdzīgs vietējo uzņēmēju produkc. gada kalendārs! Apskaužu! http://www.visitlimbazi.lv/lv/box/files/2013/256x185limbazilabots.pdf

Par lieliem mūsu sapņi , 2014-01-12 16:49:30

Strādāju Rīgā, skatos, priekšniekam uz galda 2014. gada OGRE kalendārs. Es dzīvoju Ogrē, bet tādu neesmu pārdošanā redzējis,tātad domē pa manu nodokļa maksātāju naudu ir izdevuši kalendāru.Es arī gribu,kur man jāiet pakaļ?

ola , 2014-01-12 17:21:05

Par lieliem mūsu sapņi : OGRĒ un apkārtnē TĀDS nebūs nekad. To vienkārši nevar atļauties. Tā autors ir mans ilggadīgs kolēģis un čoms . Kādreizējais "Jāņa sēta" izdevniecības un daudzu kalendāru un grāmatu arī banku izdevumu dizaina autores. Viņš kā daudzi digitālā laikmetā un krīzē pārcēliās no Rīgas uz laukiem vienā mierā dzivojo saskaņa ar "Dabu" un Makintošu taisa dizainus praktiski 99% tikai ārvalstu pasūtītājiem. Domāju šo kalendāru uztaisījis "Pa draugam" savai pašreizējai dzīvesvietai. Labs MODERNS Kalendārs un tā dizains maksā DĀRGI un nav vienkārši uztaisāms. Kaut strādāju šai jomā drīz 30 gadus personīgi un sen pazīstu ne vienu vien super specu ar godfalgu plauktiem šai jomnā jau gadus 5 VAIRS NESAKU ka 'Zinu kādu kurš TAISA kalendārus , grāmatas" jo patreizējās LV "Visvaru vismāku" Laikmetā PAŠVALDĪBĀM tai skaitā arī Uzņemējiem būs "Neiespējami" iedomāties ka KAUT KĀDS kalendāris var maksāt daudzus daudzus tūkstošu tikai SAGATAVOŠANAS darbs bez drukas:) Pamācošs gadījums šai sakarā , pagājušā gada uzradās kāds cilvēks kurš vēlējās kalendāru bet "Krutu kā nevienam" , un ierobežotā tiržā 50 gab. Dabūja ar un tas viņam izmaksāja 175Ls GABALĀ !

Lunis , 2014-01-12 17:55:43

Mūsdienās ir labs paņēmiens "Kalendāru gribētājiem" , pasūta tikai "Dizainu" un pašu KALENDĀRA izgatavošanu sedz pats "Gribētājs" . Tad viss demokrātiski GRIBĒTĀJS pats var izlemt MAKSĀS viņš 40-50Eur par labas kvalitātes cienījama dizaina kalendāru vai IZTIKS BEZ :):) Reku cik uziet http://www.blurb.com/search/site_search?search=Calender&filter=bookstore&commit=Search

Lunis , 2014-01-12 18:11:50

Luni..... es arī esmu uzņēmēja, bet neplēšu 10 ādas. Ir pilna pasaule ta'du, kas vienu nocērpj un tad sūkā ledu pusgadu. ...... KATRAI LIETAI IR PAŠIZMAKSA!!!!!!!!!! Un alkatībai ir jābūt robežai.
Bet par TIC....... taisnība......... Itkā jaunas meitenes strādā, bet kautkas neštimmmeeeeeee..... mums Ogres novadā ar 'Tūrisma attīstību.....

hm , 2014-01-12 20:36:09

hm : Es jau arī saku PAŠIZMAKSU :) Viss kas nav TUKŠOŠOS or granidioza pašizmaksa. Vai arī NAV VERTS drukāt tādu kakau. Kalendārs NOPĒRKAMĀ cenā tas ir ~7-10Eur sāk maksāt pie tirāžās pirs 3-5 Tūkstoši eksemplāru. Ogrē tādu nepārdot. PROTAMS ja izmanto VISSU ZAGTU tad jau neko būs LETI :) Esmu dzīvojot strādājot Eiropā jau drīz 10 gadus KOMERCIĀLOS NOLŪKOS neizmantoju neko zagtu. Paņem zīmulīti parēķini CENU tādam kompleksam kā Legālas BILDES . BURTI , ŠABLONI , MAKSTES , PROGRAMMU LICENCES :):) Tad iegūsi tieši to ko ir iespēja KATRAM pašam nopirkt VIENA kalendāra cena 40-50Eur . JA LĒTĀK tad kaut kas šai posmā ir ZAGTS nelegāls bez licences :)

Lunis , 2014-01-12 20:51:24

hm : Jaunām meitenēm ar LATVIJAS IZGLĪTĪBU tūrisma vai sociālo zinātņu un PR , pamatā viens būtisks trūkums NAV ZINĀŠANU @ NEKĀDAS PIEREDZES jomā kurā strādā :( Bieži ir tik viens pluss SMUKAS .

Lunis , 2014-01-12 20:56:38

JA VIEN GRIBĒTU: Ogrē mākslinieki, grafiķi, disaineri, skolotāji, pasniedzēji, topošie reklāmas dizaina speciālisti!!! Uzņēmēji, kas saistīti ar dizaina jomu (ZINU VISMAZ 4)! Domē - mākslinieks! Domē - kultūras darba speciālists, preses dienesta sPeciālisti! Kultūras iestādēs - speciālisti, kas atbild par iestāžu reklāmas dizainu utt. Bet kalendāru ar TIC sasaisti nevar realizēt! ĀRPRĀTS! kĀPĒC PIEPŪLĒTIES, JA alga neatkarīgi no kalendāra!?

UN TOMĒR , 2014-01-12 23:58:07

UN TOMĒR : Kā nesen ar nožēlu konstatēja kāds vecss labs speciālists "Mūsdienu jaunie strādā tikai darba laikā un tikai par naudu" to pašu reizēm kauns būtu saņemt. Kad pasmējos par šo tekstu man atbildēja NESMĒJIES toš pašaus ar lielām grūtībām varam noturēt , labāk "Anglijā krogā par oberi" nekā mājās smadzenes pakaļu pakustāt.

Lunis , 2014-01-13 00:21:13

ka Lunis precīzi jauniešu attieksmi pret darbu noraksturojis. Tiešām bieži vien galvenā vērtība - smukums. Arī konkrēti par TIC, ne velti izjuka Ogres un Ikšķiles aģentūra. Reāli gandrīz netika izdarīts nekas tūristu piesaistīšanai - tikai projekti un izstādes, un vēlams ārzemēs, lai pašām forši.

Prieks , 2014-01-13 09:16:30

Limbažu novada kalendārs ir tapis kā sirdsdarbs... :) To jūt, paskatoties.
Vienkārši, gaumīgi un sirsnīgi, ar attieksmi pret savu novadu.

Elza , 2014-01-15 09:43:54

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet