Eitanāzija
Vēlos zināt, kāpēc Latvijā nav pieejams tāds pakalpojums kā Eitanāzija? Tas tik daudziem atvieglotu dzīvi. Ir pilni pansionāti ar veciem cilvēkiem, kuri ir guļoši un neizārstējami. Viņi tak mokās. Ne dzīvot var, ne nomirt. Man vecmamma Ogres pansionātā 5 mēnešus nogulēja, man sirds sāpēja redzot viņas mokas un, ka es nekā nevaru palīdzēt. Sanitāres ar pūcīgas, kad jāapkopj, pamperi jāmaina, zāļu kaudzes mutē jāsaber. Tāpat ir tik daudz trūcīgo, kuriem bērni nepalīdz, velk no pensijas līdz pensijai, lāga neēd, lai tik par dzīvokli var rēķinus samaksāt. Kāda jēga tā mocīties? Žēl to nabaga pensionāru un vientuļo cilvēku.
Arī garīgi slimie cilvēki pilna slimnīca Rīgā, Tvaika ielā 2. Liela daļa nekad nebūs veseli un sabiedrībai noderīgi. Tad kāpēc valsts tādus uztur? Par to naudu labāk lai ceļus salabo, lai bērnudārzus uzceļ!
Arī bērni kas piedzimuši slimi. Kāpēc tos uzreiz nenopotēt? Jā ir žēl. Bet vai visu dzīvi nebūs žēl skatīties uz slimu bērnu un vsai sabiedrībai lūgt palīdzību tā ārstēšanai, kura var nedot rezultātu?Skarba vēstule, tagad daudzi mani nosodīs un šokēsies, bet paskataties reāli, vai Eitanāzija daudziem nebūtu milzu dāvana?
Biš atgādina vienu mazu vīriņu ar mazām ūsiņām.
Kāds vēlas legalizēt cilvēku slepkavības tāpat kā ir legalizētas citu dzīvu būtnu spīdzināšana un slepkavošana fermās.
Lasītājs : Ne cilvēka ziņā būs izšķirt ko "Nepotēt" ko nē . Dabā exsistē līdzsvars un nereti "Dzīvas būtnes" ko vēlēsies nopotēt varbūt savā pasaulē jūtas normālāka un laimīgāka par tevi. Ķermenis mirst bet dzīvās būtnes gars paliek eksistēt mūžīgi vai vismaz tik ilgi cik mēs viņu atcerēsimies šai saulē.
Nezinu, cik laimīgs var būt cilvēks, kurš gadiem uz gultas, un kura vienīgās funkcijas ir pa vienu galu uzņemt pārtiku, pa otru no tās atbrīvoties.
Iemesli ir daudz, bet pirmkārt, tādēļ, ka lielāka cilvēces daļa tomēr ir emocionāli, nevis racionāli domājoši. Un vel ir reliģiskie jautājumi.
Vienīgā valsts, ko es zinu, ka tas ir atļauts ir Beļģija. Es uzskatu, ka tas ir pareizi, jo, protams, cilvēkiem, kam viss ir kārtībā, ir viegli stāstīt "motivējošas" runas, cik viss būs labi, ka var sadzīvot ar visu utt. Bet tās ir pilnīgas muļķības un cilvēki, kas nenonāks tādā situācijā nekad arī nevar iedomāties kā tas ir. Cilvēkam ir jābūt izvēlei mirt. Bet nu noteikti ne psihiski slimiem cilvēkiem, rīcībnespējīgs cilvēks nevar tādus jautājumus izlemt. Bet smagu, nedziedināmu fizisku slimību gadījumā es noteikti būtu par.
Ja visi cilvēki ievērotu baušļus un ticētu Dievam , tad , tad mēs visi būtu veseli un priecīgi . Ne jau velti Grāmatu -Grāmatā stāv rakstīts , ka grēka alga ir nāve . Piemēram , ja tiek izdarīts kāds morāls vai fizisks pārkāpums , tad pilnīgi iespējams , ka par to būs jāatbild , gan bērniem gan bērnu bērniem ...līdz septītai paaudzei . Daudzie mocekļi un cietēji norāda tik uz to kādi patiesībā esam - cik tīri dzīvojam ....Iznīcinot šos liekos cilvēkus , mēs papildus uzkraujam sev kārtējo grēku .
Iestājies klosterī un neskalo smadzenes citiem! Paldies!
dzīvē viss ir nežēlīgi un mokoši, pat iedomāties nevariet, kas ir jāpārcieš slimniekiem un tuviniekiem......
neesmu par eitanāziju, bet izvēlei būtu jābūt.......vismaz es to vēlētos, ja nu kas pašai
ne velti pasaulē daudzi brauc to veikt uz valstīm kur tas atļauts
Piekrītu raksta autorei
Nu tad jums abām karogs rokās un šļirces zobos. Uz priekšu!
Ko Jūs mīļās kundzes eitanāzija Latvijā ! Tad jau ļoti mierīgi novāks ne tikai smagi slimos, bet gan ķersies klāt, kuri politiski jānovāc.Bija gadījums, ka svarīgam lieciniekam iekoda lapsene un viss OK, na gdalvenā liecinieka un krimināls jānoslēdz-trūkst pierādījumu. l
Tik gulies uz galda un špricējies nost, ko tad mēs darīsim ar jaunajiem un slimajiem, un bērniem!!! Visus eitanizēt un miers virs zemes, a varbuut uzreiz zem špricītes tiko piedzimst!!! Tur jau ir tā problēma, ka mūsu sabiedrībā nekādas cieņas pret veciem cilvēkiem, līdz ko vecs un slims tā pa kājām maisās, vajag kārtīgu veselības aprūpi ieviest un tad vecīši arī nemocīsies tā!!!!