Palīdziet!!!

Lūdzu palīdziet ģimenei ar maziem bērniem atrast dzīvokli ko varētu izīrēt uz ilgāku laiku.Visur atsaka,kad uzzina ka ir bērni,citādi viņiem ir jādzīvo uz ielas!!!Viņiem ir mājiņa Taurupē,bet tur nav darba un tāpāc nav iespējams patstāvīgi dzīvot,arī zemes nav pie mājas,tāpēc viņiem nevar palīdzēt sociālās un pašvaldības iestādes.Viņi ir krīzes situācijā,darbs ir,bet dzīvot nav kur.Var būt kads var piedāvāt dzīvojamo platību,var arī palīdzēt kopt slimu cilvēku.Ģimene ir kārtīga!!!Ogrē vai tuvākajā apkārtnē.Lūdzu palīdziet!!!Zvanīt:26070989

ledus , 2007-05-04 20:21:16

Māja lielvārdē par 300 latiem mēnesī der?

x , 2007-05-04 20:23:25

O, atradu vēl vienu:
Izīrē 1/2 mājas Ogres centrā ar daļējam ērtibām
Rajons: Ogre un raj.
Iela: Ogre
Stāvu skaits: 1
Istabas: 2
Platība: 45
Zemes platība: 800 m2
Cena: 180 Ls
Tālrunis: 26362690

x , 2007-05-04 20:24:46

Uz turienieni ir zvanīts.

ledus , 2007-05-04 20:29:38

tas nav godīgi,kad cilvēki,kam pieder dzīvokļi,izīrē tos par astronomiskām cenām,uz tā rēķina nav godīgi pelnīt....

rolands , 2007-05-04 20:45:40

Es tev piekrītu,bet arī nav jau ko īrēt.Dzīvokļi ir sliktā stāvoklī.

ledus , 2007-05-04 20:50:57

Nu un kas tur ir tajā mājā par 180 ls?
Roland, no sākuma pamēģini nopirkt dzīvokli un tad spriedelē - godīgi vai nē.

x , 2007-05-04 20:53:54

par daļējām ērtībām maksāt 180 ls nav pa sālītu?Ne visi kas izīrē dzīvokļus viņus ir pirkuši,bet valsts iedeva un pa sertifikātiem noprivatizēja,bet tagad pelna ar tiem!!!

ledus , 2007-05-04 21:29:40

Te Jms ir neatkarīgā Latvija, daudzbērnu ģimenei jādzīvo uz ielas. Darba arī laukos nav, ar ko barot bērnus.Kur tad skatās pašvaldība? Tādā situācijā, jāgriežas Labklājības ministrijā pēc palīdzības, tai tak jāatbil par visiem Latvijas iedzīvotājiem un īpaši par bērniem,ja ar dzīvokli nevar, tad materiāli, tāpēc jau viņi tur sēž. Ja varētu, tad gan noteikti palīdzētu labai ģimenei!

Laiveicās , 2007-05-04 22:07:50

Pašvaldība nepalīdzēs, jo nav pamatojuma. Ģimene tak nedzīvo uz ielas, māja ir... lai pērk auto (cik saprotu - ja ir iespēja maksāt par īri, tad jābūt iespējai maksāt par auto) un braukā. Vai ar busiņu, kā to dara daudzi citi. Taurupe no Ogres nav diez ko tālu. Ledus, ls 180 par divām istabām ar daļējām ērtībām dotajā brīdī ir adekvāts piedāvājums :) Katrs pelna kā var, ja tev būtu lieks dzīvoklītis, diez vai tu to par sviestmaizi izīrētu - prasītu normālu tirgus cenu! Trīsistabnieks Mednieu ielā vispār 310 + komunālie maksā.... Cik tad tā ģimene var atļauties maksāt un kādu dzīvojamo platību viņiem vajag? Vienistabniekā tak nesalīdīs...

x , 2007-05-04 23:53:42

Es arī dzīvoju dzīvoklī r daļējām ērtībām,tas nozīmē aukstais ūdens(labākajā gadījuma tek no krāna,bet ir kad jānes no akas)un kopējā tolete un krāsns apkure.Jus sakat ka jums apkure dārga,bet zini cik malka maksā?Tu maksātu 180 par kaut ko tādu?Mašīnu uzturēt sanāk dārgāk un biletēs visai ģimenei arī,un cik bieži uz turieni staigā autobusi,cikos jāceļas un kas tad no tāda cilveka ir par strādnieku?Atnāk uz darbu un guļ!!!Man māsa savu dzīvokli izīrēja par maizi bez sviesta!!!

ledus , 2007-05-05 07:18:57

Pārdod savu lauku māju, sanāks nauda pirmai iemaksai , paņem kredītu un nopērc dzīvokli. Kaut gan īrēt šodien ir daudz izdevīgāk, ja salīdzina dzīvokļa cenu pret īres maksu

J. , 2007-05-05 10:01:27

Slīcēju glābšana ir pašu slīcēju rokās, bet šitā diskusija ir tukšu salmu kulšana.

jibiorio , 2007-05-05 10:06:29

Ai nu nerunā niekus. Es ļoti normāli uzturu 2 bērnus, dzīvokli kredītā un mašīnu. Strādāt vajag! Cik noprotu ģimenē abi vecāki strādā? Tad vajadzētu pietikt piķa. Protams, mums visiem gribas ar ērtībām dzīvot, bet sorrri - na haļavu tas nesanāks. J.ideja nav slikta - pārdot māju un sanāks nauda pirmajai iemaksai. Visu mūžu jau pa kaktiem neīrēs, jādomā par savu dzīvokli enivej (ka jau pilsētā grib dzīvot).

x , 2007-05-05 10:57:31

nu Tu jau, x, runā kā Vašingtons.. es arī esmu liberāls pēc pārliecības, tomēr Latvijā ir daudz cilvēku, kuri tā uzreiz nevar nopelnīt pat ne tik daudz cik, lai kredītus pavilktu.. piemēram, tikko studēt beiguši un bez pieredzes.. vai arī pusmūža cilvēki ar padomju laikiem atbilstošu pieredzi, kura tagad ne vienam nafig nav vajadzīga, līdz ar to, tagad var strādāt zemas kvalifikācijas darbu, lai arī pirms tam ir bijuši augstas klases speciālisti kaut kādā vispadomju nozarē.. plus vel reģionālās īpatnības, jo ir vietas, kur patiešam štruntīgak ar dabu un atalgojuma līmeni..

onjons , 2007-05-06 12:10:24

onjon tev ir taisnība un liekas ka x viss ir nācis viegli un bez piepūles,bet ja nu kas notiek,pazaudē darbu vai smaga slimība,ko tad tu,x, darītu?Tu nespātu nomaksāt kredītus?Paliktu ar 2 bērniem uz ielas un neviens tevi nepažēlotu!!!Starpcitu netika izsludināta diskusija,bet reāli lūgta palīdzība.Varbūt kāds zina cilvēku kas būtu ar mieru izīrēt dzīvojamo platību!!!

ledus , 2007-05-06 16:45:43

x arī nekas nav nācis viegli.. bet jāatgādina, ka Ogrē ar īri patiešām ir problematiski, kur nu vel ar lētu..piemēram, ja ir laiks varetu padarboties ar sludinājumiem pie mājām, ka vēlaties īrēt?

onjons , 2007-05-07 09:37:58

Njaa incanti. Par cik vareetu 2 istabnieku ar visaam eertiibaam un normaalu remontu (nu to ko tagad moderni par eiroremontu saukt :D ) iziireet Ogresgalaa? P.S. ir autonoma gaazes apkure piedevaam.

Rukitis , 2007-05-07 10:14:19

Un tu ņemtu ģimeni ar bērniem?No 120-150ls,un ja tev tas ieinteresēja zvani un mēs apskatīsim.

ledus , 2007-05-07 11:05:56

Neviens jau nerunā par lētu,bet cenas saprāta robežās un piedāvājums ir,bet bērnus jau neviens negrib!!!Neizklausās ka viņas ir bijušas kadas problēmas dzīvē,tad viņš saprastu citus.Man arī neviens kredītus nedod jo esmu viena ar bērnu un vidējais iztikas nesanāk un pat manai draudzenei ar bezaplokšņu algu un pietiekoši lielu arī atsaka.Tā ka cik tad viņam liela tā alga lai varētu paņemt kredītu?Ap tukstoti uz papīra?Un aploksnē?Es ar tādu gribu!!!

ledus , 2007-05-07 11:12:39

Ķegums, Lielvārde, Jumprava un Aizkraukle - tur tak noteikti dzīvokļus izīrē! ar ko ta Ogre ir tik forša vieta?

ūesbē , 2007-05-09 14:35:26

Nav arī tur nekāda piedāvājuma.Lielvārdē prasa 600 ls avansu,bet vairāk kā 300 viņi nav ar mieru dot un arī tas ir daudz.Bērnus mums neviens nevēlais!

ledus , 2007-05-10 16:41:53

=> ledus, t5as tieshaam nebija piedaavaajums, mani tikai intereseeja, jo kautkad naakotne eiespeejams airi iziireeshu. Un man nav svariigi ar vai bez beerniem, bet gan buut drosham, ka es sanjemshu to naudu. Neesmu diemzheel veel pagaidaam arii taadaa finansiaalaa situaacijaa lai ar labdariibu vareetu nodarboties. Taa nu tas ir - apburtais loks, lai nopelniitu ir jaadziivo tuvaak Riigai, un lai dziivotu tuvaak Riigai ir vispirms jaanopelna. Un ar beerniem tas protams ir krietni gruutaak.

Rukitis , 2007-05-10 23:30:32

Baac pasham gruuti izlasiit ko saraxtiju :D

Rukitis , 2007-05-10 23:31:12

Rukit,visu es sapratu!Paldies par sapratni!!!

ledus , 2007-05-12 13:09:29

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet