veterinārs - pirmā vizīte
Sveiki, gribētos uzzināt, kur vislabāk Ogrē vest kaķēnu uz pirmo vizīti pie veterinārārsta? Pēc dažiem mēnešiem plānojam arī kastrēt, būtu labi, ja varētu aizvest vispirms uz pārbaudi un vēlāk pie tā paša ārsta arī uz operāciju...
Ko jūs ieteiktu?
Man ļoti patīk attieksme Mārtiņa Bauģa klīnikā Brīvības ielā.
Mārtiņš,ļoti labs dakters,ļoti iejūtīgs pret dzīvniekiem.
Viennozīmīgi Mārtiņš Bauģis
Man vairākus gadus atpakaļ patika vetklīnikā, bet nezinu kādi tur tagad vetārsti, citi jau noliek.
Mārtiņš Bauģis! Attieksme vienmēr pozitīva gan pret dzīvnieku, gan saimnieku. Esam ļoti apmierināti.
Dots devējam atdodas...
pārgāju no Mārtiņa,drausmīgi patīk nauda ! centrā ir normāli ārsti, adekvāta cena, atlaides !
var vest uz patversmi pie dr Rozes !
Kādi ārsti tagad ir Upes pr. klīnikā? Vai tiešām nepārāk?
ļoti normāli. brauc arī no Rīgas .
Natālija strādā ceturtdienās,brauc no Rīgas,tad ir daktere liekas Ilona .Abas pieminētās dakteres strādā sen un mans viedoklis,ka ļoti labi speciālisti .Mani divi kaķi un divi suņi tiek tikai tur aprūpēti jau daudzus gadus..Nekad nav bijuši kādi sarežģījumi.Cenas demokrātiskas,kvalitāte izcila,ko vēl var gribēt?Vēl ir daktere,ja pareizi atceros,Jolanta.Šī daktere strādā nesen un man nav nācies lūgt viņai palīdzību.Esmu vedusi savus suņus arī pie Mārtiņa,kad likās ,ka Upes pr.nav tik labi.Bet rezultāts ir tāds pats,zāles un aprupe tāda pati kā Upes pr.,bet cenu par pakalpojumu var reizināt ar divi.
Pirms 4 gadiem atteicos no Bauģu pakalpojuma viņu attieksmes dēļ un izmantoju Upes pr. klīnikas pakalpojumus. Esmu ļoti apmierināta. Jauki dakteri un mīļi pret dzīvniekiem.
Tad jau trīs dakteres klīnikā, daudz gan. Par tadu Jolantu nekas nav dzirdēts.
Gribu piebilst, ka tad, kad manam kaķim bija veselības problēmas, dakterīte nāca uz darbu arī brīvdienā, kad klīnika bija slēgta, lai liktu manu kaķi pie sistēmas.
Upes ielā laba attieksme, pieņemamas cenas, labi rezultāti
Upes prospektā manam kaķim pie špricēanas iesita, kartiņu atrast nevareja. Katru reizi taisija jaunu, nepatika. Tapec iesaku Mārtiņu vai vetārstu patversmē
... Apraksti kura tā bija, kas tavam kaķim iesita.
Iesaku tikai dakteru Bauģu klīniku .Tik sirsnīgu attieksmi pret dzīvniekiem un viņu saimniekiem citur neesmu sastapusi.Cenas ir atbilstošas padarītajam darbam. Esmu ļoti apmierināta un pateicīga klīnikas personālam par maniem izglābtajiem mīluļiem.Citur man nedeva nekādas cerības, ka būtu izdzīvojuši.
Pie Ingas Bauges vedu kakenu- kuru panemu slimu no patversmes. Loti iejutiga un saprotosha dakterite, naudu panema tikai par zalem.Aprupeja kakiti 2 dienas, lika sistemas, bet par savu darbu un laiku napanema nevienu santimu:)