Vidējais domnieku vecums
"Nav nekā labāka un unikālāka par jaunību. Vecie var stāstīt savas gudrības cik grib, tās ir viņu gudrības. Tajās vajag ieklausīties, bet vajag paņemt tikai to, ko paši grib. Un jaunieši to paņems, tas ir vairāk kā skaidrs," norāda lektors Gatis Rozenfelds starptautiskajā mediju nometnē šogad. Interesanti, kāds ir vidējais Ogres novadā galveno priekšnieku un deputātu vecums?
Vai nav vienalga???Man piemēram,ir vienalga....Ja nav par ko rakstīt,tad nav ko rakstīt visādas muļķības....
Nu tās gan nav mulkības! Autors grib pateikt,ka no veciem perdeļiem nav nekādas jēgas,stagnāti un marazmātikķi un tad gan nav vienalga.Man ir svarīgi kādi cilvēki valda Ogrē.
Kas neciena vecākus cilvēkus, tam nav laba dzīve uz zemes.
Cieni ,kas tev liedz!Es nerunaju par cieņu,bet prāta stāvokli.Paskaties,kā veci perdeļi brauc ar mašīnām.Avarijas situacija,pēc situacijas veidojas.Nu un ja mums cienot tādi tiek pie varas,tad nav jabrīnas,ka iet tā kā iet.
Daži veci cilvēki brauc ar mašīnām,kārtīgāk neka jaunieši.Un tanī Dome,neviena cilvēka normāla nav,viņi tikai domā kā lai vairāk iebāzt sev kabatā naudu.Normāla no Domes ir tikai I. Vecziediņa.
Es arī piekrītu h teiktajam,ka I.Vecziediņa ir vienīgā Ogres deputāte,kurai rūp Ogres iedzīvotāji.Lai veicās!
Redziet, Ļoti reti veci pensijasun pirmspensijas vecuma ierēdņi spēj būt drosmīgi un inovatīvi savā domāšanā.Tā ir mūsu domes nelaime.Tāpēc esam vēl stagnējoša pilsēta ar tādiem tūrisma piesaistes simboliem ko pozicionēja LR1 raidījumā ....
Ceru, ka kas mainīsies, un Ogrē naftalīna domāšana tiks izvēdināta.
Kas attiecas uz Vecziediņu, Cieņa viņai jo tā ir viena no retajām personām domē, kas reāli seko visam līdzi, kas notiek, un labi pārzin sistēmu un likumdošanu.
gan uzstājās gados ļoti pat jauna ierēdne. Kas viņai traucēja inovēt? Vecie, kuru pat tuvumā nebija? Nemurgo vairs, lūdzu...
Ja viens deputāts domē ir normāls un cienījams,tad ka tie citi pie varas tika? Bija taču velēšanas un tad uz mirkli visiem viss aizmirstās un pēc tam tiek vaimanāts,ka tādi cilvēki pie varas! Kārtējo reizi pārliecfinos,ka esmu pareizi rikojies nebalsojot,jo vienalga atradīsies pajoliņi,kuri balsos par vecajiem ākstiem un tie bus vairākumā.Pēc vēlēšanām vismaz kauns nav.
Padomājiet, kāda vecuma cilvēki piem mums te pārsvarā dzīvo. Un pēc tam nebrīnieties par ievēlēto deputātu vecumu.
Tad jau viss kārtibā!! Dzīvosim vien tālāk un priecāsimies par to kas ir un lugsim dievu lai nav sliktāk,bet paši gan nedarisim neko!
paklau,jaunais perdels tu loti atri busi vecs perdels,bet laimes tev nebus,ja tu vari ta rakstit.
Domā ko tu gribi,man par tevi nosplauties! Tādu tutiņdreiju kā tu dēl arī grimstam tumsonībā.Un kad bušu vecss perdelis,tad pie varas nelauzīšos un sabiedrību atpakaļ savā stagnātismā nevilkšu.Visas pasaules naudu sagrābt nevar,tāpēc pensiņiem pie varas lausties nevajadzētu.Tad labāk lai bauda vecumdienas un stāsta mazbērniem kādi zelta laiki bija kad viņi valdīja.
par visiem rupjiem vardiem atbildesi Dieva prieksa,bet zini ,ka laimes tu nekad neredzesi,vienkarsi to zini.
Mulķi,beidz lādēties! Tas ir grēks! Nedrīkst dievu piesaukt,kad dvēselē vieni vienīgi sūdi! Mēs kalpojam dievam,nevis otrādi!
tu kalpo satanam
Sarakstos bija ievērojams skaits jaunu cilvēku:ar vairākām augstākajām izglītībām un darba pieredzi,bet vai tiešām nevarēji nobalsot pats un aicināt arī citus jaunos balsot par kādu no viņiem. Bija arī iespēja viņus satikt, iepazīties un izjautāt. Nenobalsot ir visvienkāršākais un vainot citus, kas it kā balso par vecajiem. Tādi nu mēs esam.
ja tu Armand un tādi kā tu, būtu nobalsojuši par kādu no "jaunajiem ākstiem", tad Domē visticamāk sēdētu vismaz par vienu "veco ākstu" mazāk. bet vieglāk jau ir gulēt dīvānā pie teļļuka un visās savās nelaimēs vainot citus vai ne?
Tas labi,ka tu lāstus bārstīdams dievam pieproti kalpot!Pat jautāt nevajag,lai zinatu,ka darīšanas ar plānprātīgu sektantu.Tu dzīvo pēc princips-kas nav ar mani tas ir pret mani?