lūdzu iesakiet
Labrīt, zinošie un izpalīdzīgie ogrēnieši! :)
Varbūt kāds var ieteikt kādu labu ķīmiskās tīrīšanas pakalpojuma sniedzēju, kur pieņemtu tīrīšanai ādas jaku ar trikotāžas detaļām?
irve
grūti....... gruti........ir pieredze
kad izlasīsiet to, kas rakstīts uz lapiņas, kas jums jāparaksta.......IRVE ne par ko neatbild, NEPARKO.........un ja kas, naudu atpakaļ nedabūsiet ne santīma........
Principā, ļoti ideāls bizness............
Padomā, vai nevari jaunu nopirkt.........
Es pavasarī nodevu Daugā, nezinu, vai vēl darbojas. Bet nu - viss vietā, kamoliņi arī nost:) Par Irvi ir dzirdēts, ka pēc tam jakām saplēsti rāvējslēdži un pogu trūkst.
Aiznes uz Oranžo tīrītavu (esmu nesusi ādas jaku un dubļonku - viss štokos) vai bijušajā Jumī starp veikaliem tagad ir apģērbu šūtuve/tīrītava (tikai diezgan dīvaini darba laiki viņiem)
uz Irvi neieteiktu nest, man tur sen atpakaļ sabojāja jaunvilnas/kašmira mēteli :((
sorry, nepierakstīju, kur tā Oranžā atrodas - pretī Jaunogres tirdziņam tai komercrindā aiz Trakās bites.
man Oranžaja tīrītavā bija iedota žakete uz ķīmisko tīrīšanu.Viņi izdomāja izmazgāt.žakete sarāvās par 3 izmēriem.Sūdzējos, braucu 3x uz Rīgu skaidroties.Dabūju simboliskus 15 ls
Paldies visiem par informāciju un viedokļiem! :)