Orient express busiņš
Labdien!
Es jau kādas 3 x esmu mēģinājusi Rīgā noķert un atbraukt uz Ogri ar šiem busiņiem uz Kartonfabriku. Staigāju gar tām Origo pieturām un nekur nevarēju atrast saraksta norādītajos laikos. Kā lai cilvēki izmanto šos pakalpojumus, ja nekas nekur nav norādīts un ja mēs nezinām, kā un kur viņus noķert?
Gribētu sīkāku info par firmas sniegtajiem pakalpojumiem, jo grasos tos izmantot ikdienā.
www.ogresekspresis.lv
Viss aprakstīts.
cik maksā vienā virzienā?
paldies liels!
zete, vienā virzienā 1,40Ls
Un kāpēc lai brauktu kāds ar vecu sagrabējušu busu, ja vilciens 1,20???
varbūt tāpēc, ka... cik man zināms, no MRS nekursē vilciens!? no Kartonas vai MRS vēl jāmaksā 0,35Ls, lai nokļūtu uz staciju un laiki var neštimmēt 1.un 8.autiņam ar vilcienu. Dā!
veletos uzzināt autobusiņa sarakstu no ogres atsutit uz e pastu dacevorosilova@inbox.lv
vilcieni nav mazāk sagrabējuši.Ziemā vēl pie tam auksti, pārblīvēti utt.Braucot no darba nav iespējams atpūsties kaut nedaudz.
nu, tas busiņš nav vairāk sagrabējis kā dažs labs vilciena vagons, pietam no kartonkas busiņš līdz Rīgai aizbrauc 50 min un maksā tikpat cik autobuss.
Jā, arī vienu rītu meklēju,neko nesagaidīju un neatradu.Beigās laikam sapratu,ka to bussu jameklē latvijas balzāma pusē,kaut konkrēti majas lapā tas nav norādīts.
mājas lapā ir nevien uzrakstīts kur jākāpj iekšā Rīgā, bet pat bilde ielikta :D
Ir problēmas ar šo "kantori" Invalīda apliecību neatzīst - skaidrā jāmaksā. Līgumu ar VSAA neslēdz. Nodoķlu nomaksa - daļēja. To pieļauj (šobrīd) esošā likumdevēju / izpildvaras institūcija.
kam pakļuts šis kantoris, kas dod atļauju šadiem reisiem ?
man jātiek no ikšķiles līdz rumbulai-kāda cena? un pats galvenais no rumbulas atpakaļ-kā varu būt droša ka bus pieturēs,jo ogres autobusā iekāpt praktiski nav iespējams??
mani viss apmierina un labi ka šāds mikriņš vispār ir!
Kas dod atļauju šiem reisiem? tie paši, kas dod atļauju darboties jebkuram citam uzņēmumam
mikriņš ir jāstopē
vai 2 grupas invalidiem deres bezmaksas var braukt vai ne
Ljoti erts un patikams transports. Ja, pietura japamekle, ljoti erta ir pie tirguss( mazliet ajz, pie Narvessen kioska), tur nav nekas uzrakstits, bet..... pirmorejz gan japataustas. Es braucu shonedel 2 rejzes, ljoti patikams transports... patikama apkalposhana. Gan roka japacel, laj shoferis zina ka ir gribetaj braukt.. Vejksmi
Vejksmi