Neizpratne
Man interese, kuram no domes darboniem radas ideja, ka janovac tapati necila autobusa pieturas nojume pie Ogres HES uz pilsetas pusi? Tagad visit bus spiesti stavet lietu! Said pietura it parasitic daudz brauceju, it seviski no ritiem. Var but ogrener var uzzinat, vai tuvakaja laika "nobraukusais jumtins" atgriezisies?
Jā, uz dārziņu pusi, kur autobusu gandrīz neviens negaida, nojume ir, bet uz pilsētas pusi - nav! Tad jau labāk varēja atstāt veco nojumi, nevis vispār jaukt nost, ja necels jaunu!
Ko tev dos, ja uzzināsi, kuram? Labāk pajautā, kāpēc?
Rakstīt no sākuma pareizi iemācies un tad raksti.
Ja tagad nau pieturas, bet kad jus stajvejat zem vinas jus nepamanat ka vins turas neuzka , pasam jumtam bija 6 stiprinajumi metala kuri pieskruveti betona, bet ar gadie vini izjuka koks un viss karajas gaisa, stiprinajumi bija liela nezale un katrs to pamanit nevar, viss jumts staigaja no viena sana uz otru kad bija veijs, es staveju ari taja pietura kopa ar bernu , un man bija baili ka jumts tulit nokritis uz mums, un es uzrakstiju sudzibu dome un vini nojauca, paldies dievam ka vins neagazas uz cilvekiem ziema kad bija daudz sniega. Jaunu diemzel neviens nebuves ja nau Ogres domeji naudas ka parasti sogad, un ja cilveki pasi neko nedaris un neprasis jaunu pieturu, viss, paliks pa vecam, Paldies, un loti atvainojus , ka nau garum zimes un daud kludas , nau
Nu re vainīgai atrasts- pieturas pameklētājs.
pameklētājs = apmeklētājs. :))
Ko tad neuzrakstīji, lai atjauno arī? Tagad ar visu bērnu varēsi stāvēt putenī, kad uznāks ziema. Vai varbūt tā bija viena reize, kad brauci ar sabiedrisko un tik šusmīgi pārbijies, jo parasti siltā mašīnā pārvietojies?
Nu gan ne, ja es prasiju , et viniem nau finansejuma uz so gadu ta teica ,es nevaru sponsoret, braucu ne pirmo reizi es tur ari dzivoju.