Aizsargjosla gar Daugavu

Šodien gadījās iet gar Daugavu un nokonstatēt trakas nelikumības.Gribu pajautāt Ogrenetam un arī Ogres būvvaldei,vai tad aizsargjoslas gar upi ko sauc par Daugavu vairs nepastāv?Sākot no Ciemupes līdz Ogrei standarta situācija,kur tikai bagāts īpašums un ietekmīgs īpašnieks ,tur žogs līdz pašai upei un krasts nav staigājams.Pieeja upei ir liegta.Ja gadienā Kaibala pieder Ogres novadam,tad tur ir tāda pati situācija.Pielauju,ka šie īpašnieki ar kādu un kaut ko ir saskaņojuši,bet likumīgi gan tas nav.Lūgums būvvaldei pakomentēt šo situāciju un beidzot apsekot nelikumīgas buvniecības gadījumus kā arī pakomentēt notiekošo un ja ir dotas tadas atlaujas,tad kurš un uz kāda pamata tās dod?

Kaspars , 2013-09-13 20:59:31

TĀ ir visā Latvijā :) Ir nācies dažādos pētījumos to pētīt galā parasti 100% korupcija.

Lunis , 2013-09-13 21:01:57

Mums ir aizliegts lasīt ogrenetu, tāpēc varēji arī nejautāt...

Ogres būvvalde , 2013-09-13 22:57:01

ogres būvvaldei ir viss pie kājas,jo tas viņus neinteresē ,ir vienkāršākas lietas ,lai sevi parādītu

zinu , 2013-09-14 06:04:59

Ir vienkāršāk šad tad samaksāt sodanaudu un miers upes malā.

. , 2013-09-14 09:09:18

Neskatoties uz to,ka daudz patīkamāk ir saņemt pateicības no bagātiem cilvēkiem,nevis godprātīgi strādāt,bušu tomēr tik nekaunīgs un lūgšu būvvaldi pakustēties un veikt pareizās darbības šai virzienā.C

Kaspars , 2013-09-14 09:17:29

Būtu Tev īpašums pie upes, 90% Tu tā pat darītu :D jo tādi staigāt gribētāji aiz sevis parasti arī atstāj miskasti un ir nekulturāli... tā kā visam ir savs iemesls .

Kaspar.. , 2013-09-14 12:52:14

2013-09-14 12:52:14 : Man ne vieni staigāt gribētāji NEKO NEATSTĀJ un man ir gan kilometrs upes krasta gan 250m jūras malā un BEZ SĒTĀM , man vispār sētu nav un staigā gan makšķernieki gan atpūtnieki . Sētas vietā uzliek 4 kameras un MIERS neviens ne srčo ne ko lauž. LĒTĀK nekā sētu buvēt un DROŠĀK

Lunis , 2013-09-14 13:49:08

Atgādināšu, ka pubiskie ūdeņi ir kopīpašums. Jā jūs iegādājaties īpašumu ie šāda kopīpašuma, jums ir jārēkinās ar apgrūtinājumiem. Aizsargjosa ir jāievēro, un t'air neliela maksa par to, ka varat dzīvot šādā vietā.
Necieņu izraisa tie, kas to nesaprot, un vēl vairāk tie, kas savu čuru pārteci, ko sauc par bioloģiskajām attīrīšanām ievirza šādās ūdens tilpnēs.

Vide un mēs , 2013-09-14 16:06:32

Vide un mēs : DZĪVA anekdote , tik ļoti retais Latgales ezers vēl ir pieejams PUBLISKI praktiski 90% ir pilnībā slēgti privātīpašumi. Tieši tas pats arī Vidzemē , nedomā ka varēsi tā pieiet piemērm Burtnieku ezeram , Raznas ezeram. Labākais ka ļoti liela daļa šādu "Ierobežojumu" licēju arī pašu ir vismaz VIETĒJĀ mēroga kaut kādi lēmēji. Piemēram Usmas ezers Kurzemē izņemot pāris vietas PUBLISKI praktiski nav iepejams no krasta. Ja tu ar iebrauksi viņā nedomā ka varēsi tā mierīgi kur krastā izkāpt uzraiz būs klāt apsardze pietam nopietna un bruņota. Pirmais skaļakais kurš uzlika reālu sētu Lielupē bija reiz Privatizācijas agentūras šefs Janis Naglis , tiesa vismaz pāris reizes uzlika viņam žogu nojaukt REĀLI nekas neotika. Arī Ogres centrā ir tieši tāds pats NAGLIJS ficuks sēta līdz ūdenim starp dzelzceļa un trubas tiltu , ilgi "Brauca" virsū krastam kamēr aizbrauca praktiski līdz ūdenim PRAKTISKI viņam zeme pieder 10m no krasta bet SĒTA labi ja metru no ūdens :):) Ogres "Varenais" visu acu priekšā PILSĒTAS centrā

Lunis , 2013-09-14 17:02:47

Tas ,ko un kā varenie atlaujas ir lielā merā atkarīgs no mums.Likums ir viens un tapēc jau tas ir likums.Kā tad ar šādām lietām tiek galā citur pasaulē? Tikai bijusajā padomijā cilvēkiem putra galvā.Ir valstis ,kur pat īpašumus var atsavināt ,ja privātīpašnieks ar savu īpasumu klaji izņirgājas par likumu.Soda naudām jābūt tādām,lai negribētos žogus celt.Un viss nokārtosies pats no sevis.

Andris , 2013-09-14 20:39:41

Andris : CITUR tiek vienkarši , šetas ir reti kur TAČU elektroniska apsardze mūsdienās ir visur . Gan jau zini ka UK visa zeme ir vai nu Privāta vai Karalienes. Tad nu diezgan daudz dzirdēts ka "Sovjetu lumpeņi" kuriem ja nav "Zabors ar koļučku" lien visur ne reizie vien nonākuši mentenē PIĒMĒRM izdomājot ielīst mežā sēnēs vai plavā piknīkā vai nedod dievs vel zivis pazvejot. Man piemēram kolēģe kura jau 15 gadus dzīvo UK pagātnē diezgan slavena LV fotogrāfe bildē ainavas un cilvēkus tagad UK ši reiz brauc diezgan nomalā vietā netālu no savas mājas un skatās TIPISKA piebalgas ainava ar nokaltušiem ozoliem laukiem upi migla rīt , ši nogriež uz sānceļa pabrauc pāris jūdzes līdz skats kā šai patīk. Izvelk statīvu kameru uzliek un ķiķerē istos makoņus kopā ~20min. Vieta kādas 10jūdzes līdz tuvākajam miestam. Pēc tām 20min ši skatās pa to pašu ceļu tikai no pretējās puses kur šo braukusi kārtīgā šusē velk sarkans Landrovers , ši taka taisās paiet malā NEKĀ pēc šās brauc . Ikapj divi džeki uzvalciņos LAUKOS ! Prasa kas viņa tāda ko tur dara ,šī zeme piederot tur kaut kādam grāfam. Kundzīte nav apjukusi tomēr jau otro gadu desmito prom "No bidlas atradusi" saka esot iebraukusi smuku ainavu nobildēt esot fotogrāfe iedod šiem vizītkarti VISS pieklājīgi bet diezgan uzstājīgi. Dzeki sazinājušies ar vadību pat nosjomkojuši vizīteni aizsūtijuši laikam , teikuši lai uzgaidot. Pēc 5min šiem piezvana un seko teksts "Grafs atļaujot jums bildēt viņa pašumā , ja patīkot varot braukt arī turpmāk bildēt ". Kautkā vēlāk šī uzzinājusi ka vietējo bijuši mēmi par šito joku , es gan domāju ka tas grāpis vienkarši uzsita gooblī vārdu un dabūja viņas bildes , grāpja īapašums arī smuks TIPISKA Piebalga Anglijas vīdienā http://ejuz.lv/bdski tas pats http://ejuz.lv/zfjme tas pats http://ejuz.lv/cp30r , tā ši tur jau kādus gadus bildē PRIVĀTAS ainavas :) Jautājums kā viņu piefiksēja galīgi nomnalā vietā , domāju ka elektroniski :) Ne sētu ne zīmju neesot bijis VISI tāpat zin ka VISS privāts :):)

Lunis , 2013-09-14 22:03:54

Es teiksmim lieku sētu tapēc,ka man nepatīk,ka visi,kas iet vai brauc garām, lūr manā teritorijā.Ar bailēm no zagliem tam nav nekāda sakara.Man ir liels un bargs suns,arī tas ir iemesls,lai es būtu par sētām.Mana teritorija,ja gribu ,kaut pliks staigaju,ja esmu norobežojies no lūrikiem.Arī kameras nepasargā no zagliem.Bankas taču apzog.Lai katrs dara kā šim tīk,šeit ir runa par valsts un pašvaldības korumpētību un tas jau vairs nav tik nevainīgi,kā mana sēta.

Andris , 2013-09-14 22:47:53

Par ko būvvalde saņem algu ja nekontrolē to kas viņiem jādara?

Aioma , 2013-09-15 10:27:08

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet