Par remontdarbiem uz šosejas tilta

Labdien! Lasu tagad ziņās, ka "
Akciju sabiedrība "Latvijas tilti" šodien uzsāka Rīga-Daugavpils šosejas tilta Ogrē šuvju bojājumu novēršanas darbus, portālam Ogrenet pastāstīja Ogres novada domes izpilddirektors Pēteris Špakovskis.
Remontdarbu laikā abos braukšanas virzienus pāri tiltam pārmaiņus tiks slēgta kāda no braukšanas joslām."
Vai Pārogres iedzīvotāji nav pamanījuši, ka šim tiltam zilās margas gar gājējiem un riteņbraucējiem paredzēto tilta daļu abās pusēs, jo īpaši Daugavas pusē, kur šī josla ir ļoti šaura, pēc tilta rekonstrukcijas apdraud gājēju un riteņbraucēju drošību, jo šīs margas katrā tilta galā beidzas ātrāk, nekā pats tilts, un tumsā vai ziemā ir visas iespējas gan braucot ar riteni, gan ejot kājām, un paslīdot, vai nokļūdoties par dažiem desmitiem centimetru, novelties no tās slīpās malas Daugavā? Kā Ogres dome šādu bīstamu tiltu varēja pieņemt ekspluatācijā? Lūdzu, Ogres dome, lieciet tiem "Latvijas tiltiem" remontdarbu ietvaros pagarināt šīs margas abās tilta pusēs par pāris metriem!

Riteņbraucējs , 2013-08-30 00:51:25

piekrītu, tās margas butu jāpagarina.

a , 2013-08-30 10:50:26

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet