Kur iestrēgusi Ogres tēla - zīmola izstrādes koncepcija???

Pagājušogad visi, t.sk. visi Ogres attīstībai "tuvu stāvošie" speciālisti uzklausīja, sprieda un svēra Ogres tēla - zīmola attīstību. Nu vairs nevienu neinteresē, kā tieši Ogre plānojas attīstīties? Pie tam, tika piesaistīti speciālisti!!! Bija lekcijas ar Prezentācijām, vīzijas, citu pieredzes apkopojums. Nevienam šogad neko tiešām vairs nevajag? Ikšķile to visu risinās patstāvīgi, atdaloties no Ogres?! Viss šajā sakarā Ogrē atkal pašplūsmā? Kamēr Latvijā nu jau kuro gadu norit pilsētas zīmolu sacensība. Tā tiek dalīta kategorijās un apakškategorijās. Starp citu - nosacīti līdzīgā pilsēta Sigulda Latvijas zīmolu Topā ieņem 3.vietu. Kāpēc šādas aktivitātes bija vajadzīgas Ogrē, ja nekur tās neaizved (a)? Jebkurš saprot - ja tiešām Ogrē neviens nezin, kurp tālāk iesim, pozitīvā virzienā noteikti neaiziesim! Ogrenet, pavaicā!

Pamatjautājums Ogres ... , 2013-08-21 14:03:32

viikendaa tak buus pirmais milžu lieluzvedums , ko Mangulis sataisija...muuzikls par Ogres milžiem :D

kuka , 2013-08-21 14:07:50

Milžiem veltītais uzvedums nu gan nav koncepcijas elements, tikai priekšvēlēšanu gaisotnē "izcīnīti" milzu līdzekļi. Koncepcija ir kas Cits!!!

Tas , 2013-08-21 14:43:01

http://www.ogrenet.lv/galerija.php?p=19035&i=8 Visi sēž, klausās un gudri spriež.

! , 2013-08-21 14:54:20

šogad pasākumā visas Latvijas mērogā mums ar "pirkstu" parāda unikālo dabas veidojumu Zilie kalni ar tiem piederošajiem ōsiem, bet mēs vienalga meklējam vēl sazin ko! Paši nezinām ko! Sabrauc no visas Latvijas, priecājas, bet mēs vienalga neredzam. Runa par Dabas koncertzāli Zilajos kalnos. Tas nav absurds?

Izliekas, ka nesaprot , 2013-08-21 15:37:45

Kur tā odziņa, ar ko atšķiramies citu Latvijas pilsētu vidū? Tūrisma Informācijas centram neinteresē noteikti.

Mēs , 2013-08-21 15:41:51

Domā, ka mūsu pilsētas šaurās pierītes ko tādu vispār ir pamanījušas. Mums prioritāte ir milzis un mjūzikls par to. Tas nekas, ka iztērēta milzīga nodokļu maksātāju nauda. Būtu interesanti uzzināt kāda bija lieliskā pasākuma - Dabas koncertzāles tāme un salīdzināt to ar topošā Manguļa "šedevra" tāmi.

>Izliekas, ka nesaprot , 2013-08-21 16:57:37

Pēdējā koncepcija tikka izsūtīta darba grupas biedriem caurskatīšanai un vērtēšanai. Saņemtos ierosinajumus Ogres TIC solījās caurskatīt un palaist uz Domes sēdi. Diemžēl, pilsētā ir maz atsauces uz to, kas ir. Pateikšu, ka galveno uzsvaru Galvenai zīmolvedis Brenča kungs no Turības lika uz to, ka Ogre ir zaļa pilsēta. Ogres zīmols būšot dabas vertības. ............
Spriediet paši, cik labi to pāŗdosim...........
Un Dabas koncertzale ir ļoti labs pasākums, bet tas neko tiešu nenozīmē Ogres simbolam. Jo tas ir tikkai biznesa projekts.... Visi šie projekti ir biznesa projekti... Bet šis vismaz bija izglītojošs.

dasa , 2013-08-21 18:00:30

Dažai labai Latvijas pilsētai ir arī sava Pilsētas Virtuālā Vēstniecība. Līdzās visam citam - kultūras , saimnīeciskās dzīves vērtībām, ko piedāvāt gan vietējiem iedzīvotājiem, gan tūristiem. Par ko iet runa? Pat, lai atrastu Ogres slimnīcu no centra, neiespējami iebraucējam. Ja vien nav savs auto, GPS. Vidusslānim Ogre nav paredzēta.

Pa to laiku , 2013-08-21 18:03:37

Kas šajā darba grupā ietilpst? Tauta vēlas zināt? Cik kompetenti pilsētas zīmolvedībā jeb cik izglītoti? Caurskatīt - tas ir pāršķirstīt - vai kā? Cik ilgi ir jāpāršķirsta? Cik A4 lapu? Vai tas neizklausās pēc ...

"Pareizs formulējums" , 2013-08-21 18:07:51

Vasarā, šķiet, kad būtu viskarstākais darba laiks, Ogres Tūrisma centra darbinieki iet atvaļinājumā. Ne par ko nav jābrīnās. Jeb Jūs domājat, ka tikai Ogrē tā dara?

Vasarā , 2013-08-21 18:11:11

Pajautājot uz galvenās Brīvības ielas cilvēkiem, vai zin, kur atrodas TIC, "izdevīgā vietā ēkas 2.stāvā" ....................Tas atrodas vien tāpēc --- lai uz papīra vispār būtu! Visur Latvijā tie ir max viegli pieejami, stratēģiski svarīgās pilsētas vietās! Vistuvāk iedzīvotājiem, viesiem!
Maximā ("Daugā"), starp citu, Ogrei veltītās māla suvenīrkrūzītes rindojas vairumā un dažādos izmēros - apgleznotas ar aizdomīgas tautības tūristu lielās saulesbrillēs ar mugursomu brūna apseglota zirga mugurā un rokās makšķerkāts ar visu pludiņu. Varbūt Zirgs, nevis Milzis ir Ogres simbols? Varbūt makšerkāts ir pilsētas simbols?

Experiments , 2013-08-21 18:32:11

Vai kāds no komentētājiem ir piedāvājis savu vīziju par pilsētas simbolu? Ir viegli pārmes un gaidīt rezultātu, pašiem neko nedarot!

Kurtis , 2013-08-22 08:09:25

Vīzija esot gatava (apkopota , eksistē), tikai nezin kāpēc tiek turēta noslēpumā Te, Ogres novada domes gaiteņos un kabinetos!!! Samaksāts gan vēl nav. Kas notiek, Ogrenet? Kāpēc tā? Pieturēts tiek tāpēc, ka Helmanis uzsāka? Atkal politika? Nožēlojami. Bet visi novada augstu stāvošie tik gudri nesen klausījās profesionāļa vīzijas, pašmāju idejas! Skat. Ogrenet lapās, pat redzamas fotogrāfijas!

Patiesība , 2013-08-22 12:46:25

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet