Kur Ogrē nodod lietotus apģērbus
Labdien, sakiet, lūdzu, kur Ogrē var nodot lietotus apģērbus? Jau iepriekš pateicos par atbildi.
hopen.lv
blakus ogres vetaptiekai pie dzelzceļa ir noliktavas kur atrodas pensionāru biedrība otrdienās un piektdienās no 14.oo-16.oo pieņem ,tas ir var nodot visu,gan traukus ,gan grāmatas u.t.t.aizej un sapratīsi ka ir cilvēki kam tavas lietas var noderēt.
Sarkanais Krusts arī pieņem.
biju hopen....... bez vārdiem...kas to iegādājas? kvalitāte........un par kādu naudu vēl........
paintereseejies dimantu veikalaa
man liekas,ka dimantu veikalam pašiem derētu nodot savas lupatiņas.....
Lietotas drebes labak nodot pie veterinaras klinikas vai sarkanaja krusta.Nav ko nest drebes uz hopen,vai vel labak uz stulbo dimantu veikalu.
Nesaprotu, ko jums visiem tas Hopen ieriebis....skauž vai kā? Es vairākas reizes tur esmu nopirkusi ļoti labas drēbes bērniem, laba firma un nav novalkātas!!!! Domāju, ka H&M kleitu meitenei diez vai atradīšu vēl kādā "humpalu" bodē Ogrē par LVL 0.70!!! Krāsa nav izbalējusi un labā stāvoklī.
Bet piekritīšu, ka vajag nest pensionāru biedrībai- viņiem grūtāk, ne kā mums jaunajiem!
Pilnīgi piekrītu, es arī esmu nopirkusi Hopen labas un lietotas lietas par adekvātu cenu.Nevis RDA bērnu krekliņš no H&M maksā 3 ls
es gan neko neesmu nopirkusi dimantu veikalā, jo neka gaumīga par pieņemamu cenu.
RDA vispār aptrakuši -cenas lupatām kā jaunām mantām.
Rīgā izpārdošanas, var sapirkt foršas drēbes, tikai vajag laiku.
Beidziet sūtīt man savas novalkātās lupatas! Dodiet trūcīgajiem nevis pensionāriem...