Plānotas velonovietnes Ogrē?

Šodien http://www.irliepaja.lv/lv/raksti/liepajnieki/planota-velonovietnu-izveides-darbu-tresa-karta/ Liepājā aktualizē jautājumu par plānoto velonovietņu trešās kārtas izveidi Liepājā... Te, Ogrē, visiem augstu stāvošiem un sēdošiem viss ir vienalga ... Kad Te tiks ņemti vērā arī velobraucēji? Pie stratēģiski svarīgiem objektiem nav kur puslīdz droši atstāt savu divriteņu braucamo!!! Lai nu būtu, ka "nedrīkst aizņemt privāto zemi", taču būtu tik daudz vietiņu, kur ierīkot velonovietņu uz pašvald. zemes pilsētā. Kāpēc domnieki brauc tikai ar mašīnām? Ja tā nebūtu, izjustu velosipēdistu neērtības arī Ogrē!!! Kāpēc Ogrē nevar kaut mazu piemēru aizgūt no Liepājas?

Nepieciešami , 2013-07-04 14:01:31

Fantazētāji paskaties uz nabagiem

fan , 2013-07-04 15:20:08

Kolhoznieki braukā ar tačkām , kādi vēl te Velosipēdi un to turētāji:):)

Lunis , 2013-07-04 15:21:25

Trūcīgākie tiešām brauc ar velosipēdiem, ne tikai zaļās dzīves piekritēji Ogrē.

X , 2013-07-04 15:22:54

Uz velo vienīgo pieslēgšanas vietu Mālkalnes prospekta lielveikala apkārtnē - laternas stabu - ir arī konkurenti. Vakar nikns suns piesiets pie tā paša staba, kamēr tā īpašnieks vai īpašniece blandās pa veikaliem. Otrs laternas stabs - tieši puķu dobē. Ko darīt? Ņemt līdzi gāzes pistoli VAI ...?

Skats , 2013-07-04 15:35:52

Ogrē vispār ir superpretīga attieksme pret velo braucējiem. Brauciens no Kartonfabrikas uz Centru ir viena vienīga nervu čakarēšana. Vispirms, pie Rībelītes, sākās intensīva satiksme un lai nečakarētu braukšanu mašīnām, pārvirzījos uz malas taku, kur mani nosunīja un izlamāja pensionārs, kurš neļāva apdzīt, klliedza, lai vācos prom uz ceļa braucamās daļas, ka nav tur veloceļš. Es, protams, nepaliku parādā viņam.
Tālāk zibenīgi aizminos līdz Poruka ielai un veloceliņam, kad, šķietami, varētu uzelpot, bet nē, cilvēki, kā ar zirga pasēm valkājas tieši pa veloceliņu. Būtībā, braukšana nekāda, jo visu laiku jābremzē. Un tie naglie cilvēki nereaģē pat uz zvaniņu, kuru speciāli iegādājos un pieliku, kā arī laicīgi viņu zvanu, jo citādi Ogrē pabraukt nav iespējams.
Kas tā par "kultūru" Ogrē? Rīgā nav tik traģiski braukt pa veloceliņiem, cilvēki drusku sajēdz, ka tur nevar maisīties kā peļu sūdi pa putraimiem?!

pelargonija , 2013-07-04 16:54:42

Jābrīnās, kā nesaprot arī apkārtējo Mālkalnes lielveikalam tuvāko bodīšu un veikaliņu karaļi, cik daudz "piķa' Tiem vienkārši aiziet garām. Nu, braucot ar velosipēdu, normāls riteņa lietotājs rēķinās - kur atstāt savu braucamo. Šeit tātad labāk nepiestāt, jo citur var atrast, kur pedāļmini novietot! Šeit neviens nav spējīgs vienoties un saorganizēties velosaslēgiem!!! Uz Domi taču nav ko gaidīt! Ja nu vienīgi - kad Pūcei aste ziedēs var sagaidīt velosaslēgus. Varbūt no opozīcijas?

Nesaprot , 2013-07-04 21:19:35

Tie,kas nomā telpas, knapi savelk galus, a iznomātājiem po...... tāpēc pilsētas mazās arhitektūras formas ir tur kur ir.... Saimnieka ta nava un nebūs.

sdfghjkl;' , 2013-07-06 22:40:40

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet