bērnudārzs
Vai pārreģistrēt rindu bērnudārzā var pa telefonu,vai ir jāierodas personīgi? Ja var,tad lūdzu numuriņu.
Ir tik daudz runāts par rindas pārreģistrāciju gan internetā,gan presē.Ir uzrādīti tālruņu numuri,gan iestādes,gan vadītājas personīgais mob.tālr.numurs.Telefonu grāmatā ir b/d "Zelta sietiņš" adrese un tel.numurs,tad cik vēl vajag šo informāciju?
man nav Telefona grāmatā b/d "zelta sietiņš" tel. nummura! pateiksiet? lūdzu !
Tik garš teksts sarakstīts,bet informācijas nekādas.Es uzdevu konkrētu jautājumu.Un man nav tel.grāmata mājā.
Man bērnu dārzs teica, ka māmiņas uz pārreģistrēšanos pats sameklēs. Es arī gaidu kādu ziņu par pārreģistrēšanos.
b/d "Zelta sietiņš"tālr.nr.-5022741
Paldies par numuru.
Lai iegūtu informāciju par tālruņiem ir 1188,nevajag izlikties par nevarošiem un nezinošiem.
Lai uzrakstītu vineu telefona numuru, nevajag rakstīt piecreiz pa 3 teikumiem ar atrunām!
Neviens jau neliek jums pēcpusi kustināt, kas jums būtu pasaules gals, bet tikai pāris taustiņus uz klaviatūras uzklabināt!
Nu bet patiešām,es tikai pajautāju.Vai tiešām ir tik grūti atbildēt nenorejot.Un es tiešām tā arī nesapratu vai ir jāiet pašai uz to bērnudārzu .Zvanot uz norādīto numuru zvans tiek pārtraukts.