Ceļš
Aiz kapem Ogresgala teritorija taisa ceļu ka tauta sak uz Maskavu.No ta ceļa bija 2 ebrauktuves uz darza sabedribam Pauļuki un Mežvidi. Tagat izroka gravjus un pateica ka vairak braukt tur nevar.No Suntažu ceļa paraleli pagaiš gad saka buvet ceļu.Uzbuveja 250-300 metri un vis viņš beidzas purva.Tatad interese kam domats tas ceļš.Kur paļika nauda ļai viņu pabeigtu.Un ko darit d/s bedrem gandriz 200 nekustamu ipašņieku maksataem.
kas ar tām bedrēm?
ej uz būvvaldi.........un jautā, te tev nepateiks neko.
a, es zinu , esmu no ogresgala>tagad domē būšu vietniece ,ha,ha,ha
JA īsti nezini par to ceļu, kuru uzbūvēja paralēli, kur tas iet un beidzas, tad paprasi kadam, kas brauc uz darziem Pauļuki. Tur ir viss kārtībā, vienkārši jābrauc zem tilta un uz priekšu, tad pa labi pa jaunizveidoto ceļu un tad pa kreisi un mierīgi bez problēmām tiec uz Pauļukiem un Mežvidiem.Nevajaga musināt tautu,un nekādā purvā tas nebeidzas, tas saiet kopā ar ceļu, ko Tu sauc par pirmo iebrauktuvi, tāpēc jau pagājušgad to paralēlo ceļu uzbūvēja, lai cilvēki var tikt uz saviem dārziem.Pa to paralēlo ceļu mēs jau gadu braucam un esam apmierināti.Biedri to jau zina, to nezina tikai NEBIEDRI,tādi kā Tu, kuriem vienalga par ko gausties.Jauku dienu!
Tās nav domātas bedres, bet gan dārzkopības biedri, es to sapratu tā.
Sveiki, Komplimentus jums, žēl, ja esmu satraucošs, mans vārds ir JUDITH EVANS, female.please
pasakiet man, jūs varat būt cits cilvēks no citiem? Es vēlētos, lai mēs būs labi draugi, ka jūs nesāpēs mani, vecumu, krāsu vai arī attālums nav jautājums.
Es plānoju apmeklēt savu valsti šogad, vēlas dzirdēt no jums, man nedod manu kontaktu ar cilvēkiem, līdz es zinu, cik laipns un mīlošs cilvēks, bet es vēlos uzzināt vairāk par jums, man nav vienmēr ir jābūt tiešsaistē šeit, jūs varat sazināties ar mani manu e-pastu, (judithevans75@yahoo.com) i tiks gaida dzirdēt no jums drīz, un es arī nosūtīt jums manas bildes, Dievs svētī you.judith
200 nekustamu ipašņieku nevajag celju jo vinji tapat nekur nekustas.
Ka es sapratu man atbildeja kads no Ogres domes.Nevens normals cilveks nebrauks pa mežu taku ja bija ļoti labs grunta ceļš. A šitais sastav no melzemes.Pec ļetus dazas vetas bedres pilnas ar udeni un ar vegļo mašinu knapi var tikt.Ļoti daudz kaimiņu dzivo MEŽVIDOS no maija lidz novembrim un nevens nav apmerinats par meža taku.JA Jus tur braukajat tikai brivdenas nevajag nirgates.
Es neesmu no Domes, nekad neesmu bijusi pat kādaa mērā pietuvināta Domei. Vienkārši Tu tā uzrakstīji , ka ir ceļš un beidzas purvaa.Es oponēju un saku, ka nekādā purvā tas nebeidzas.Ceļš nav kā pa galdu , bet tas ir meža ceļš uz dārziem.Un vēl kas, nemaz tik daudz to cilvēku tur ikdienā nedzīvo, lielākā daļa brauc tāpat kā es, pensionāre būdama, tikai brīvdienās.Ja šis ceļš nepatīk, var izvēlēties otru, braukt uz Turkalni un tad pa mežu 2km , pa labāku it kā ceļu un būsi dārzā. Inna Tu sniedzi tādu info, ka nezinātājs domā , ka nu neviens nekur netiek , ne uz daarzu biedri ne no dārza.
inna, inna, inna, es neesmu inna , innah.......