zobu higiēnists
Kārtējais lūgums- iesakiet jauku zobu higiēnistu Ogrē, jo pagājšgad vīlos savā izvēlē, biju Kalna prospekta zobārstniecībā.
poliklinikā ej, tur vairāki ārsti, izvēlies sev piemērotāko. nebūsi vīlusies.
poliklinikā ej, tur vairāki ārsti, izvēlies sev piemērotāko. nebūsi vīlusies.
Varbūt zini, cik gari vai īsi pieraksti?Jebšu rindas?
Grīvas ielā A.Balodes doktorātā 65047785
Lolita, Tev grūti piezvanīt un pajautāt, varbūt man vēl aiziet Tavā vietā un nopucēt tos zobus? :D Kā gan es to varētu zināt, ja nesēžu tur un nestrā'daju reģistratūrā?
Paldies Pelargonij, un prieks , ka. tu nesēdi tur reģistratūrā! Jā, man ir grūti pazvanīt un pajautāt, tapēc jau šeit rakstu!
Lioelvardē ,D.Ločmeles privātpraks .
Lolita, tiešām paldies Dievam, ka nesēžu reģistratūrā, ciādi laikam arī es kļūtu tāda nīgra harpija, sēdētu es, vienmēr varētu sazvanīt, es nelamātu pacientus un neaudzinātu viņus par to, ka viņi neatcerās, kad pēdējo reizi bijuši un kurā skapī varētu būt viņu kartiņa.
Jauku dienu! :)
Inese,gimnazija strada.
Mammmamia, vai Pelargonijai kādas problēmas, varbūt varam viņai palīdzēt, nu dikti nervoza, bet uzjautrina!
Lai tač cilvēki padalās iespaidos, tam jau te viss domāts!
Jā, starpcitu, kurš tad ir šobrīd pieprasītākais higiēnists pie mums Ogrē? Es pat ar mieru gaidīt!
Zinu, ka Smitu zobārstniecība izceļas ar krutām cenām, sakiet, vai zobu higiēna atbilst tai cenai, nu vo, tas interesē mani pie viena šai forumā!,
Skolas ielā 4, 65023152 SIA "STM" ļoti labs kvalitatīvs darbs