Poliklīnikas ēka Ogrē
Pašvaldībai par neizmantotajām ēkām jāmaksā uzturēšanas izdevumi. Poliklīnikas ēka stāv tukša un pat nepieskatīta - savulaik applūdusi... Vai ilgi v;el Ogres nodokļu maksātājiem būs jāuztur nesaimnieku ēkas? Lepni dzīvojaam, visiem viss vienalga.Ogrenet, lūdzu noskaaidro šo vienaldzību.
a tu baigi izjūti katru mēnesi zaudējumus dēļ tās ēkas???Cik tādu pamestu,pa mūsu naudu citur stāv?Ko necepies par tām???Acīmredzot esi ieinteresēts..
Vai tev nav vienalga???Tev trauce???Man piemeram ir vienalga un netrauce...
Poliklīnikas māja nudien nevienam netraucē. Bet pagājušajā vasarā svaigi remontētajā Brīvības 44 gan vēl daudz brīvu telpu. Vai tā nav pašvaldības mantas izsaimniekošana? Nomas naudu šajā pašvaldībā nevajag nevienam?
Liekas poliklīnikas ēka pieder SIA "Ogres rajona slimnīca" (valdes priekšsēdētājs Dainis Širovs - Nr.2 NA/LZS sarakstā Ogres novadā, LZS Ogres nodaļas vadītājs). Tieši tāpēc tika asa un neadekvāta reakcija uz "Redzu" jautājumu [no nac. apvienības funkcionāru puses].
Trāpīts desmitniekā! Bet visi trīs neadekvāti un agresīvi komenti noteikti viena un tā paša nac. apvienības funkcionāra "garadarbs".
šoziem vecās poliklinikas ēkā tika aizsaldēti jaunie apkures radiatori, bojātas grīdas un sienas. Remontam vajadzēs atkal naudiņu. Slikts saimnieks.
kas ir vecā poliklīnikas māja pret tām ziepēm, ko Ogrē vāra ON+Pūķe? lai novērstu uzmanību no sevis, jāpakuļ salmi - tā saucas šis piegājiens.
Kads sakars poliklīnikas ēkai (ar aizsaldētiem apkures radiatoriem), kura pieder SIA "Ogres rajona slimnīca" (valdes priekšsēdētājs Dainis Širovs - LZS Ogres nodaļas vadītājs un nr.2 NA/LZS sarakstā) ar dr. V. Pūķi un ON? Absolūtas muļķības! Nerakstiet rakstīšanas pēc, ja nac. apvienībai nav ko teikt!
Piekrītu "naivajiem". Kas gan ir radiatori pret P'ūķes un ON privatizēto un aizklapēto Ogres estrādi? Tur taču jau sen nekas nenotiek
Nerakstiet rakstīšanas pēc, ja nac. apvienībai nav ko teikt!
Kādu laiku strādāju vecajā poliklinikā. Redzēju, ka tika nomainīti vecie logi, radiatori, uzstādīti divi apkures katlii Tagad lasu un neticu, ka daļa no tā ir piebeigta. skumji. Par ko domā slimnīcas vadība?
Kas attiecas uz Ogres estrādi, zem tā kangariskā prihvatizācijas lēmuma apakšā tieši Vitas Pūķes paraksts. To atcerieties!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nerakstiet rakstīšanas pēc, ja nac. apvienībai nav ko teikt!
Man ir ko teikt. Atdodiet estrādi! Tikai ar nac. apv. man nav nekāda sakara, es par Jāzepu!