Kucēnu skološana
Vai Ogrē ir "suņu skola'? Kādas atsauksmes?
Man ir 1.5 mēnešus vecs kucēns, kuru labprāt laistu skolā. Kad to darīt?
Aber lūdzu , vesels klubs http://www.ogredogs.lv/ skola reku http://www.ogredogs.lv/index.php/nodergi/69-7padoms
Paldies :)
Kādas ir atsauces no reāliem skoliņas apmeklētājiem-suņu saimniekiem?
tik mazam kucēnam vēj jāsēž pie mammas pupa, nevis jāiet uz apmācībām....
Kad es interesējos, tad no 4 mēnešiem var iet. Ženija 25951842, 20 nodarbības 60 Ls.
Luni, diez vai saimniekam ar niku "Rotvilks" interesē MAZO suņu skoliņa :D
Tai suņu skoļā vajadzētu mācīt suņu saimniekus,nevis suņus.Izlaidušies galīgi ne uzpurņu suņiem,ne kakas savāc,čurina uz puķēm,gan pie māju durvīm. Atstāj vienus dzīvoklī vai uz balkona,tad var riet un gaudot pus dienu.Aizvakar gāju pastaigā ar mazmeitām,uzklupa liels suns,suņa saimniece kliedza pretī,viņš nekož,jā neiekoda,bet pamatīgi mazās un es pati sabījāmies.
Tā kā vienreiz būtu jāmāca paši suņu saimnieki.
Pie Ženijas var iet, māca labi, laba suņu skola ir arī Salaspilī, Vecmāmiņai- suņu skolā māca aiz sava suņa savākt, tie kas nesavāc, laikam nebūs skolu apmeklējuši, lai tik ļoti nebūtu jābaidās no suņiem, ar mazmetām aizejat līdz suņu apmācības laukumam, pavērojat suņus, palūdziet atļauju lai varat pakontaktēties ar suņukiem, tad nebūs tik ļoti bail ne pašai, ne mazmeitām.
paldies Joke.
Dzīvojam privātmājā, nav nekāds sakārs mums ar cilvēku baidīšanu, čurāšanu uz puķēm utt.. Aug mājas sargs :)
Lapai...Man nav jāiet ar suņiem iepazīties,bet suņu saimniekiem jaievēro likums,jāved īsā saitē nevis visā garumā,un jābūt uzpurnim sunim.Par tādu visatļautību man ir tiesības tiesāties,tas ir morālais kaitējums,metenes tā kliedza,pārbijās ļoti.Man liekas,ja tāds liels uzklūptu lapai arī nejustos omulīgi.Man nav jākontektējas ar suņiem,un suņu turēšana daudzdzīvokļu mājās,tā ir suņu mocīšana.Vēl neesmu redzējusi,ka kāds suņu saimnieks aiz sava suņa kaut vienreiz noslaucītu sava suņa spalvas kāpņu telpā.
NU KAD TIK TĀ VECMĀMIŅA NAV NO TĀS ATREMONTĒTĀS MĀJAS, KAS PIE JAUNOGRES VIDUSSKOLAS! tUR IR VESELS BARS AR VECMĀMIŅĀM - DAIĻDĀRZNIECĒM, KURAS KĀ IERAUGA SUNI TĀ KORĪ REJ LABĀK PAR JEBKURU KRANCI! VISI BALKONI PILNI AR RĒJĒJĀM :)
Vecmāmiņai: ko nozīmē "uzkluptu", vai tad suns iekoda kādam, tas "uzkluptu" droši vien nozīmē piegāja paostīt un no tādas jūsu brēkas pats sabijās, apmulsa? Mani ir sakodis liels suns, kurš bija norāvies no ķēdes, bet tamdēļ jau es neienīdīšu visus pasaules suņus, tieši pretēji suņi man patīk.Suņu turēšana dzudzdzīvokļu mājā ne vienmēr ir suņu mocīšana, ja suni vairākas reizes izved pastaigāties, viss kārtībā! Ir jau, ir likumi jāievēro, tas attiecas arī uz jums, Vecmāmiņ, Dzīvnieku aizsardzības likumā ir teikts, ka cilvēkam ir morāls pienākums CIENĪT jebkuru radību, izturēties pret dzīvniekiem ar IEJŪTĪGU SAPRATNI un tos aizsargāt. Ja jūs katru reizi bļausiet kad jums tuvosies kāds suns, diez vai jūs savām mazmeitām tā iemācīsiet "cienīt jebkuru radību" un izturēties pret suņiem " ar "iejūtīgu sapratni", bet aizejot padraudzēties ar suņiem suņu skolas laukumā, to iemācīt varētu gan!
Smieklīga "vecmāmiņa", to postu dabai un kādus netīrumus atstāj aiz sevis cilvēks, nevar izmērīt ar nevainīgu suņa kaku, kas drīz vien iesūcas zemē. Vecmāmiņa varbū aiz sevis savāc, bet tās plastmasas pudeles, kas tiek izmestas arī miskastē un toaletes tīrāmie līzekļi, kas nokļūst kanalizācijā... par to būtu padomājusi un uztraukusies, nevis par spalvām gaitenī. Un ne visiem suņiem ir vajadzīgi uzpurņi un zaļā zonā pat var staigāt bez pavadas, pirms tiesājieties, izlasiet likumus. Starp citu bērni arī brēc tā, ka ausis krīt ciet...neaudzināti... veikalā briesmīgi paskatīties uz tādiem, papīrus met pa labi pa kreisi. Un cik cilveki var būt dzēlīgi, daudz dzēlīgāki par jebkuru dzīvnieku - īpaši "vecmāmiņas" un bērni no tādām mācās un pēc tam brīnāmies no kurienes rodas vardarbība pret dzīvniekiem- reku pie šīs "vecmāmiņas" to var iemācīties -negribētu sev tādu kaimiņieni, jo viņai noteikti ne tikai spalvas traucē gaitenī, bet atrod piesieties par visu................
Kā sauc suņu skolu salaspilī? Var kāds iedot kontakttālruni? Paldies