sludinājumi

tiko parādījās sludinājums darbam no hanzas elektronika, bet pieteikšanās datumi ir novecojuši, vai kļūda, vai kas, noskaidrojiet, gribu darbu.

anonīms , 2013-05-03 16:00:48

Viņi vnk visu laiku pieņem, atlaiž, meklē nākamo. Tāds uzņēmumam princips, lētais darba spēks, vieniem izsūc sulu un ņem nākamo, tad atkal nākamo, utt.

Vilhelmīne , 2013-05-03 16:07:41

varbūt tavā vietā vēl pastrādāt un uz darba interviju aiziet???

..to anonīms , 2013-05-03 17:37:07

Kurš grib patiešām darbu un strādāt forumā atbildi nemeklē.

. , 2013-05-04 08:22:15

Jā, superīgi. Cilvēks grib darbu, bet pat nav spējīgs noskaidrot informāciju. Citiem tas ir jādara viņa vietā. Un tad vēl brīnās par to, ka nav darba. Un ar nebūs cienītais, nebūs.

Eskudo , 2013-05-04 12:17:55

Eskudo: Cirvis esi ar atpalikušu krievlaiku domāšanu, jau sen sen kopš patērētāju sabiedrības uzvaras gājiena sākuma "Darbinieks" jāzvejo jāpiesaista jāieinteresē. Masu publikas smadzenes ekstrēma informācijas presinga rezultātā mainījušas konfigurāciju no "Iniciatīvas" uz "Pasīvu strēbšanu" . Nevienam normālam kapitālisma darba devējam nav vajadzīgi darbinieki kas "Daudz lieki domā" bet gan aktīvi un nedomājot kutina roķeles noteiktu TIKAI SAVU funkciju ietvaros. Lieka domāšana palēnina ātrumu rada zaudējumus un nevajadzīgu papildus slodzi darba devējam. Tagad vari paraudāt par aizgājušo "Iemīļoto soc. reālismu"

Lunis , 2013-05-04 12:43:34

Mana pieredze varbūt nav ļoti plaša - strādāju tikai otrajā darba vietā pēdējo 15 gadu laikā, abi uzņēmumi ir savā nozarē vieni no lielākajiem uzņēmumiem. Varu teikt, ka atrast labu, patstāvīgu, argumentēt spējīgu, domāšanā elastīgu, erudītu darbinieku atrast ir grūti. Atalgojums ir augsts, taču piemērotu cilvēku ir maz. Liela daļa nāk ar nez kādiem diplomiem un lielāku vai mazāku pieredzi, bet bez vēlēšanās un spējas attīstīt uzņēmumu, attīstot arī sevi.
Brīzīem grūti saprast, ko cilvēki meklē un ko viņi atrod, situācija ar kadriem bēdīga.
Nepiekrītu Tev, Luni. Vai arī varbūt Tu runā par kādu konkrētu jomu, ar kuru neesmu saskāries, bet darba tirgū pietrūkst tieši domājošu un darboties spējīgu cilvēku.

... , 2013-05-04 13:04:41

Interesanti...Mans vīrs bija pieteicies uz šo vakanci,pēc nedēļas deva atbildi,ka esot atrasts darbinieks.Tas bija pirms nedēļas apmēram...Domājiet paši :)

ņirgājas par cilvēkiem , 2013-05-04 13:28:22

..., 2013-05-04 13:04:41: Lasi cilvēks uzmanīgi ko es rakstu, savā tekstā apstiprina tieši to ko es saku "darba tirgū pietrūkst tieši domājošu un darboties spējīgu cilvēku", ko es rakstu "nav vajadzīgi darbinieki kas "Daudz lieki domā" bet gan aktīvi un nedomājot kustina roķeles noteiktu TIKAI SAVU funkciju ietvaros. Pamatā PIEPRASĪJUMS jau ir pēc "Nedomā bet DARI' tieši šāda arī ir pamata masa. DIPLOMU Latvijā gūtu mūsdienās pilnīgi neko nenozīmē , tas no personīgās pieredzes vairākas ar mani saistītās jomās. PIRMKĀRT tāds speciālistus pamatā apmāca tādi Eskudo veidīgi veci stagnāti kurš taka grib dzīvot kā kapitālisma bet DOMĀ kā sociālismā. Tas nozīmē vienu ZINĪBAS ir tikai VIRSPUSĒJAS un teorētiskas bez jebkādas vērā ņemamas prakses, sakņojās novecojušās vai nekad nestrādājušās teorijās, arī LV apstākļiem nepiemērotas. Piemēram LV "Darba devēja" izplatītākais hobijs JĀT SMADZENES darbiniekiem . Tas PATS būtiskākai kas pēc visām aptaujām atšķir darbu LATVIJĀ no darba ĀRPUSĒ, ārpusē nevienu tavas izjūtas vai "Domas" nerausta DARĪT KO LIEK visa tava funkcija. Latvijā daudziem patīk "Darbiniekus pressingot", pieprasīt lieta kas nav saistīta ar darba pienākumiem tātad arī samaksu. DOMĀŠANA / iniciatīva tā mūsdienās ekskluzīva prasība specifiskiem darbiniekiem ar dārgām mūsdienu izglītībā NE LATVIJĀ gūtām. PAMATĀ Latvijas ražošanas līmenim NE AUGSTĀKĀ ranga darbiniekiem domāšana , iniciatīva ir kaitīga. Piemēram ja runa par šo pašu „Minētā tipa ” uzņēmumu , tad DOMĀJOŠI tur rada visai lielas problēmas ražošanas drošībā. Piemēram pēc , reiz kāda pētījuma ietvaros veica drošības testu vairākās ražotnēs par iespēja „Iegūt” datus par ražoto produkciju ja iespējams atsevišķas tās sastāvdaļas. Vājākais posms šai pasākumā bija tieši „Domāšana” jo atlasot darbiniekus testos var „Iegāzties” pārāk gudrs aizdomīgi plašas zināšanas nozarē. Tā arī drošības konsultants un psihologs teica „В тебе просекут инженера засланного для шпионажа" pārāk daudz smadzeņu zinību vienkārši strādniekam.

Lunis , 2013-05-04 14:53:12

ņirgājas par cilvēkiem : Nevajag atkārtoties , to pašu tu teici pirms gadiem 2-3 :D :D

Lunis , 2013-05-04 15:03:58

Vari nesūtīt viņi no malas darbiniekus neņem, viņiem vienkārši ir tāds nolikums no lielās vadības ka jāliek sludinājumus a tā te vietējie paņem savējos paziņas a vadība domā ko viss ir OK

xxx , 2013-05-04 16:11:18

Nu redz, man laikam tiešām trūkst pieredzes tāda tipa uzņēmumos. Es pazīstu tikai to tipu, kur visi tiek iesaistīti, visi ietekmē procesus, visi dalās idejām un realizē to, par ko vienojas kopā.
Kurnēšana gan ir arī pie mums. Prēmija kādam šķiet par mazu vai darba laiks ne tāds, vai prasības par augstu, vai izaiccinājumu pardaudz. Tā ka nav maizītes bez garoziņas.

... , 2013-05-04 21:39:56

... , 2013-05-04 21:39:56 : NETIPISKS Latvijai uzņēmums , šeit 99% ražo kaut ko citu citur radītu tik vien kā augstākos drošības standartos mazākām loģistikas izmaksām kā "No Ķinas" , līdz ar to domāšana novirze no "Uzdotā" kaitīga visādā zīņā. Piemēram atlaida kādu vai apgrieza algu pēc brīža kaste ar krutas produkcijas komponentēm "Uzpeld Latgaļčikā"

Lunis , 2013-05-05 11:43:06

Tas kā labā krievu teicienā : Если тебя незаслуженно обидели, вернись и заслужи . To spēj tikai DOMĀTĀJI , tā lai bikse pieliktu gan priekšniecība gan drošības dienests :D ;D

Lunis , 2013-05-05 12:01:39

jūs visi esat totāli analfabēti, izlasiet vēlreiz, pieteikšanās datums, lūk par ko ir runa.

anonīms , 2013-05-08 11:13:01

un tagad datums ir izlabots, aklie

anonīms , 2013-05-08 11:16:19

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet