Zilokalnu pr. gājēji

KAS atbild par gājēju ceļa gar Zilajiem kalniem sākot no Mālkalnes pr.35 līdz Zilokalnu pr.18 seguma stāvokli??? Tur tumsā var kājas izmežģīt... Apgaismojums tikai vietām, kā arī patstāvīga peļķe ietvē (ar ierobežotu margu), lietainā laikā pie 35-tās. mājas... brrrr.. Ja tas ir katras mājas īpašums, tad konkretizēju... visa ietve gar Mālkanes pr.35 namu un posmā no Zilokanu pr.24 līdz Zilokanu 22 IR KATASTROFA!!! Varbūt jāvāc paraksti? Kādreiz salabos??? Ja man vienam problēmas tur izbrist, piedodiet par patērēto laiku šajā diskusijā, bet ceru, ka ir līdzdomātāji, kuri ik dienas pa to ietvi staigā...

absolutlietotajs , 2013-05-02 00:54:55

Pie mums Ogrē pašapkalpoša nās HA HA HA!

ha , 2013-05-02 06:31:55

jā, tur ir briesmīgi.Ir pilsētas , kur ielas nobruģē, bet mums pat gājēju celiņi ir kā amerikāņu kalniņi vai šķēršļu joslas.

Roselle , 2013-05-02 08:32:14

Mazāk lieto ABSOLUT :)

Ha , 2013-05-02 09:42:07

Pilnīgi piekrītu,pieaugušajam tur problēmas,kur vēl bērniem...

arī gājējs , 2013-05-02 09:58:36

Pie reizes jautājums- kas atbild par trotuāra stāvokli pie "Oriona" Skolas ielā 6. Trotuāra plāksnes izlauztas, ziemā praktiski netīra!
It kā saimnieki pēc nabagiem neizskatās- gan spēļu zālei, gan zobārstniecībai telpas izīrē....

J. , 2013-05-02 13:26:19

Nekas nevar pārspēt laukumu pie kādreizējās krāmu tirgotavas, pretī vidusskolas kalnam! Nu,kaut pirms vēlēšanām kāds varēja pacensties un tās bedres aizbērt.

Ance , 2013-05-02 21:42:25

TO: Ha...mazāk lieto....
Ja Kāds neko labāku par "dzimtenīti" nav baudījis un ir ar mieru staigāt ikdienā pa dubļiem un akmens šķembām, tad tā ir viņa problēma. ŠAJĀ diskusijā nerunājam par nikiem, ha, ha, Ha! Ja Jums k-gs. vai k-dze., pa to trotuāru ikdienas nav jāstaigā, tad ieliec kādu "asprātīgu" komentiņu tam piemērotos forumos. ;) Mani uz, redzams arī citus līdzcilvēkus, tomēr satrauc kaut kas nozīmīgāks, kā paņirgāties...

absolutlietotajs , 2013-05-03 12:18:58

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet