spams Ogrenetā

cienītais Ogrenet, es, protams, varu iedomāties, ka jums ir interesantākas lietas, ar ko nodarboties, tomēr tie spama plūdi forumā izskatās šausmīgi un nedara jums godu. nav taču it kā pārāk grūti uzlikt kaut kādu verifikācijas sistēmu vai vienalga ko, lai no tā izvairītos. 2013 gads tomēr. ceru uz sapratni, paldies.

anete , 2013-04-28 18:49:57

anete : GRŪTI jau šiem nav , tik "Komentētājiem" gan tas sagādā NEPĀRVARAMAS grūtības , testā režīmā pastrādāja un NOŅEMA :) Jebkura autentifikācija bremzē servisu atbaida līdz pat 50% apmeklētāju un MAKSĀ ne lēti :)

Lunis , 2013-04-28 19:20:59

"ne lēti" ir tāds relatīvs termins – tu ietaupi pārsimt ls, un tavs portāls spameru dēļ kļūst par miskasti? :)

anete , 2013-04-28 19:23:41

anete : Spams Ogrenetā šobrīd praktiski nepamanāms kopš pirmajā lapā vairs nerādās "Kontexstuāli komenti" , tas gan dod IEVĒROJAMI mazāku dalībnieku aktivitāti aktuālās tēmās taču mazina spamu. Spams arī lielos projektos praktiski visur tei apkarots pamatā "Dzīvajā" tas ir ar redaktoru palīdzību. Autentifikācijas identifikācijas ļoti ievērojami bremzē pasakāmu bojā biznesu :)

Lunis , 2013-04-28 19:40:36

bet paskaties te dažu labu foruma ierakstu, spameru dzīres tur ir. nu, jebkurā gadījumā, dzīvi tas būtiski neietekmē, vienkārši uzskatu, ka ar to redakcijai būtu jātiek galā.

anete , 2013-04-28 20:50:18

anete : Kā lai tev pasaka , tādi projekti kā Ogrenets tā nav "Redakcija" tas kas līdzīgs sociālajiem tīkliem:) TĀ viena no būtiskākām atškiribām ko daudzi nesaprot ar ko atšķiras WEB mēdiji no DRUKĀTĀ :):) WEB projekti tura tikai tādi kuri kā hibrīdi ar SOCIĀLAJIEM tīkliem un aktivitātēm :)

Lunis , 2013-04-28 22:25:16

kas ir Spams?

? , 2013-04-28 22:54:38

Luni, man tu vari nestāstīt, ar ko web mediji atšķiras no drukātajiem :)) tomēr jebkuram normālam portālam vai vietnei ir redakcija vai vismaz administrators, kam būtu jārūpējas par anarhijas savaldīšanu. tāds ir tvnet, tāds ir delfiem, ir.lv komentāru sistēma vispār darbojas tikai ar sociālo mediju pasi. te, protams, negriežas tāds finansējums un apmeklējums kā tvnet, to es ļoti labi saprotu, bet vienmēr var tiekties uz ko labāku :)

anete , 2013-04-28 23:59:01

anete : Tie pamatā ir SKANDINĀVU - KRIEVIJAS īpašniekiem piederoši REĀLI kontrolēti mēdiji kuru uzdevums ir PAUST konkrētiem īpašniekiem nepieciešamos viedokļus , nekas cits. SPAMS kas tur "Kustas" ir tikai LASĪTĀJU piesaistes paņēmiens , cita mērķa tur nav :):) Šeit ir savādāk , šeit publikas MASAS uztur pamata biznesu AUDITORIJU kas savādāk nav piesaistāma :):) Kad Ogreneta uzdevums nebūs PUBLIKAS "Vēlētāju" lasītāju piesaiste bet gan vienīgi "Apmaksāta viedokļa pausšana" tad domāju viņiem būs gan cenzūra gan rediģēšana gan N.x mazāka auditorija. Kā mūžam nīkuļigajiem Ogres Fax.. piemēram :):)

Lunis , 2013-04-29 01:21:18

Luņa gudrības ir spams!

es , 2013-04-29 09:53:57

Jā http://youtu.be/Bb6K868RCVY

Lunis , 2013-04-29 10:02:49

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet