sarkasti ar partijām kur?
Ogrenet...Vai var publicēt sarkastus ar partijām Ogrē? Vai kaut kur jau ir?
Visi saraksti ierauti ūdeņos:)))
Iesniegtos sarakstus visā Latvijā var redzēt www.cvk.lv mājaslapā.
Un ja es esmu Norvēģijā, tad nekā?
oho : Kāds sakaras Latvijas pašvaldībām ar Norgi ? Mīti Norgē vēli savus troļļus , netraucē mūs Veiksmes stāsta turpināšanā !
Paskatīties arī nedrīkst?
Ogres novads
Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", "Centriskā partija LATVIJAS ZEMNIEKU SAVIENĪBA"
Kristīgi demokrātiskā savienība
APVIENĪBA IEDZĪVOTĀJI
Latvijas Zaļā partija
Partija "VIENOTĪBA"
Politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs"
"Reformu partija"
A vārdi, uzvārdi?
www.cvk.lv
Tikai sagatavojies kārtīgi izsmieties...
nu gan tur dažs labs sarakstos, fantastika , ja tādus ievēlētu deputātos
Es par Ogres novadam lai turpina viņiem labi sanāk!
Kas sanāk, kas nesanāk.
Dažos sarakstos tiešām fantastika...
Sanāk saimniekot, nodeva privatizācijai Ogres estrādi, tautas namu , pirti, kīnoteātri, autoostu un citus.....
Pārdod 2-stāvu autoostas ēku Ogres centrā ar kopējo platību 717.3 kvm. Ēka labā stāvoklī, renovēta 2007. gadā. Zeme zem īpašuma tiek nomāta. Telpas ir iznomātas. (c)
http://www.city24.lv/nekustamais+ipasums/pardod/komercplatiba/pc2wsg?selectedTabMenu=list¤cy=LVL
Ogres novadam jauna politiskā platforma jo sarakstā ir Einārs Graudiņš kas ir aktīvs atbalstītājs lai nepilsoņiem būtu balsošanas tiesības!
Bartiņam galīgi sviestā sagājis Pirmā kļūda ar Šķēli un Šleseru tagad Nepilsoņu kongresa aizstāvi! Vai nav par daudz sviesta Edvīn?!
Bartiņš ar šito fruktu ieberzās, drīz visa ON valde sēdēs nepilsoņu kongresā! HA HA HA
Bartkevics malacis vienreiz pareizejo cilveku panema sava saraksta,loti daudz kas par vinu balsos,nepilsonu loti daudz Ogre.
Tikai nepilsońiem nav balsošanas tiesības, bet tiem kas ir par šādiem cunduriem nebalsos.ON izdarīja lielu klūdu, ka brālojās ar tautas nodevējiem.
Nepilsoņi - mūsu līdzpilsoņi! Nepilsoņa statuss - kauns Latvijai!
Es par Ogres novadu vairs nebalsošu! Edvīns vairs vispār nesaprot ar ko brāļojās!
Tas kauns Latvijai, lai žigli iet un naturalizējas par pilsoni. Nevienam nav liegts.Bet to redz ne, labāk bļaustīties.
Tak ej un balso par vietēja mēroga lokālpatriotiem - VL/TB/LNNK/CPLZS! :-)
Bet es ticēju Edvīnam, ka viņš aizstāvēs mūs!
Latvieša mīļākais ēdiens ir otrs latvietis, bet nepilsonis - gardais deserts!
Pilsoņi ON tikumus atkoduši, tagad jāzvejo nepilsoņi. Suns zin ko ēdis. Nē - Ogres novadam.
Vai esi pilnvarots runāt visu vardā?
Ar ko tik Bartkevičs nav brāļojies - Šķēle, Šlesers utt. Mani vairs nekas nepārsteidz....
Manuprāt, Edvīns labs lideris - domes priekšsēdētājs, viņš māk sadarboties, pulcēt ap sevi, veidot komandu. Noteikti balsošu par ON!
Edvīns pārdeva Ogres estrādi!
Izguli dzērumu,pajol!!!No tā Bartkēviča mērs,kā no manis kosmonauts!Jāsūta tik virsū KNAB,lai izjāj to bardaku,moška vienreiz iesēdinās!
Nestreso, "rakstniek"! Ja gribi rakstīt KNABam - raksti vesels, ko vel gaidi?. Vai naudas nav pildspalvai un papīram? Un neesi rupjš.
"Arņa" rokraksts, kā tai dziesmā, "tik tuvs un pazīstams te viss". Tā iet, ka vienam pašam nabagam jāraujas uz visām frontēm...
Dziļdomīgi, ļoti dziļdomīgi, bet īsti nav saprotāma replikas jēga. :-)
Neesmu sadarbojies ar PSRS, Latvijas PSR vai ārvalstu valsts drošības dienestiem, izlūkdienestiem vai pretizlūkošanas dienestiem kā šo dienestu ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs.
es turēju konspiratīvo māju....
Tu vai nu tikai nedēļu kā dzīvo Ogrē vai arī esi Edvīna radinieks,ja vari tik sekli domāt!Tas savu jau ir izsēdējis un noteikti sakampies,kaut vai uz tā vien,ka jau gadiem atbalsta interešu konfliktus,(nedomāju,ka par pliku paldies)!
... jo esi MI6 aģents James B.
Manas domas - balsosim par "OGRES NOVADAM", Vecziediņas iedzīvotāju apvienību un Saskaņas Centru! Balsosim par SAVĒJIEM! Bet tu, "rakstniek" nesatraucies un nestreso, gribi balsot par VL-TB-LNNK-CPLZS... utt - ej un balso. Bet nevajag citiem uzspiest savu viedokli un N reizes atkārtot vienu un to pašu.
Nu kā izdevās "atkost", ka esmu Edvīna radinieks un tikai nedēļu dzīvoju Ogrē? Laikam tu arī esi MI6 aģents. :-)
es gribētu apskatīt kandidātu fotogrāfijas,cik vi;ni skaisti?