sunni
Kurss zin,kaapeec ir jaamaksa par sunni 0,70s katru menesi?Par to ka vinnss staiga pa kapnnu telpu????)))
par nenovāktajiem sūdiem.
ja tev sunn kaka kapnnu teelpas tad ari maksa par to!!!!
es arī to nesaprotu, kāpēc jāmaksā..... es sava suņuka k.... vienmēr savācu maisiņā. Par ko tad jāmaksā? Par to. ka pačurā zālītē?
vai tad jūs nezinat, ka galvenais ir iekaset par kaut ko naudu, iemeslu izdomat nav guti. Labi, ka vēl nav gaisa nodoklis vai pirdienu nodeva.
ja varat atlauties turet suni,tad ari maksajiet,jo pilseta ir ,rupji sakot,aizdirsta,ar sunu sudiem
Bieži vien kaimiņi izsaka pretenzijas ka sunītis piem.rej istabā vai kāpņu telpā vai kādam nepatīk kā suns smaržo, tad tu vari viņiem pateikt, ka par suni maksā nodokli,ka tāds nu tas dzīvnieciņš ir un ka viss ir likumīgi.
Pasakiet labāk ko darīt tad, ja iecirkņa inspektors paziņo, ka viņam no mana vilku sugas suņa ir bail,vienkārši tāpēc ka viņš ir liels, bet tad, kad es viņam pasaku,ka viku sugas suņi klaiņo pa novada centru, kur apgrozās daudz cilvēku, tas viņu nesatrauc,atbilde ir paskaidrīs un aizies uz mājām?
Domes saistošie noteikumi paredz iekasēt nodevu arī par kaķiem, ik mēnesi 0,50 Ls. Jautājums: Cik kaķu turētāji novadā maksā šo nodevu?