Norādea zīmes uz slimn. un poliklīniku

Vienīgā norādes zīme uz Ogres slimnīcu un poliklīniku - iepretim Ogres novada īpaši rūpīgi renovētajai domes ēkai (Mūzīkas skolas zaļajā zonā) k a r o g a m a s t a c i e n ī g ā a u g s t u m ā!!! Normāli nekur tādā augstumā kā priekš goliātiem neviens neizvieto norādes zīmes, tikai "milžu-cilvēkēdāju" pilsētā! Dodoties tālāk, ne uz krustojuma ar Kranciema ielu, ne krustojumā ar Turkalnes ielu nav nevienas norādes uz slimnīcu! Šodien atkal piestrādāju par konsultantu - kā atrast slimnīcu izmisušam cilvēkam. Ko domāt tālāk par šo?

Bažīgi , 2013-04-07 19:19:46

Liec milzi mierā........ Esi sabiedriski aktīva, aizej uz domi pie deputātiem un parunā par šo tēmu. Mums ir viens deputāts - akutrāt slimnīcas vadītājs!!!!!!!!!!11

besija , 2013-04-07 23:09:40

es arī neskaitāmas reizes esmu tēlojusi gidu un rādījusi ceļu uz slimnīcu un pansionātu.

pika , 2013-04-08 00:05:37

Tās zīmes liek tik augstu nevis tāpēc,ka mums būtu milžu, bet gan tāpēc,ka šī ir vandāļu pilsēta... Tam, ka ar vienu norādi ir krietni par maz, pilnībā piekrītu.

Bažīgajai , 2013-04-08 08:15:31

... betuz Brīvības ielas smalko stendu, kas maksāja turpat Ls 1000.-, pēc tā salaušanas ap ZIEMASSVĒTKIEM PĒC "Kāda" komandas atjaunoja. Tagad jau otrreiz stends driskās, tikai tā otra puse. Atkal atjaunos ... Toties zīmi saprātīgā augstumā pie Mūzikas skolas pretim ieejas pusei nedrīkst uzlikt zemāk... NU GAN NOŽĒLOJAMĀ PILSĒTĀ DZĪVOJAM, KA PAT CEĻAZĪMES

Iznāk , 2013-04-08 18:39:34

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet