Mobīlo remonts
Kur Ogrē var saremontēt telefonu ?
Parka ielā 1A - Elektrons;
Tīnūžu ielā 11 - Tera;
Brīvības ielā - Bites salonā.
Cik zinu, pēdējie divi tāpat sūtīs telefonus uz Rīgu.
Parka ielā -kādas atsauksmes ?
Es savejo telefonu biju nesusi uz Parka ielas,un esmu apmierinata.
es savejo aiznesu uz Parka ielu,u jau 3 gadi neviens nav zvanijis,cik biju aizgajusivel nebija sataisits...pec gada vairak neinteresejos,apnika...remontet telefonu neatmaksajas,letakmir jaunu nopirkt...
Tikai ne Parka ielā! Nodevu remontā telefonu, kuram bija radušies nelieli defekti. Meistars solīja, ka pāris dienās būs gatavs. Prasīju, vai nepazudīs adrešu grāmatiņa, nē, nekas nepazudīšot. Tad divas nedēļas meistars nebija atrodams, kolēģi smīkņājot sacīja, ka esot "slims", vēl divas nedēļas laboja un, kad pēc mēneša beidzot dabūju savu telefonu, tas neizrādīja vairs nekādas dzīvības pazīmes. Meistars paziņoja, ka salabot nevar. Laikam jau lieki piebilst, ka vairs netiku klāt arī tālrunī saglabātajiem numuriem un failiem. Kad vēlējos zināt kas noticis, meistars atbildēja, ka tā gadoties...
Pirms gada man bija līdzīgi - aiznesu uz Parka ielu remontēt telefonu ar sīku bojājumu, bet pēc mēneša saņēmu savu apakrātu "mirušu" . Nekāda pieņemšanas - nodošanas akta nebija, tāpēc nebija jēga kaut kur sūdzēties un mēģināt kaut ko pierādīt.
Elektrona puiši iespējams ir labi meistari - bet ja paprasīsi čeku par padarīto darbu,tad var i pasūtīt uz 3 burtiem,vai arī palienināt uzreiz cenu par savu darbu.Bija man ar viņiem pieredze taisot Tv pulti, 2 reizes remontēja - 1. reizē pults jau pēc nedēļas atkal nedarbojās,bet 2.reizē stāvēju klāt un gaidīju kad sataisīs - un pieprasīju uzreiz pirms darba čeku.Nu jau 2 gadi pults darbojas bez vainas.
Neiesaku nest uz Elektronu.Gaidisi menesi
Pilnīgi piekrītu, tikai ne uz Elektronu, es gaidīju gandrīz 3 menešus un telefons nebija salabojams, bet nauda tāpat bija jāmaksā par pakalpojumu. Gāju katru nedēļu, un tā 3 mēnešus. Meistars mūžīgi slims..., interesanti kas tā par slimību???
tikai ne uz parka savu tel.ta ar nedabuju meistars vairs nestradaa dokumentus pienemot un kvitis neuzradija un neprasija solija zvanit paru dienu laikaa,viss