apsaimniekotājs - SIA "Senču nami"
Sveiciens Ogrēniešiem!
Vai kādam ir kādas atsauksmes/sūdzības par apsaimniekotāju - SIA "Senču nami"? Internetā ir pilnīgs klusums par šo apsaimniekotāju, bet Ogrē viņiem dažas mājas ir. Mūs mājas vecākais ir izdomājis mainīt apsaimniekotāju - gribu dzirdēt kas labs un kas slikts par viņiem sakāms...
Būšu pateicīga par jebkādu atbildi!
Paldies
Diez vai viņi ņems kādu, kas nav Mednieku iela..
Bet mēs, Mednieki, esam pārlaimīgi. Ne velti otri zemākie apkures rēķini Latvijā..
Jaunas, energoefektīvas mājas + sava apkure attiecīgi bez siltumtrašu zudumiem ...protams, ka tas viss dod savu efektu. Ne jau tur apsaimniekotājs te baigais ģēnijs. Un par apsaimniekošanu tāpat - kas tad tur ir ko darīt, kā tikai organizēt atkritumu izvešanu un kaut kādu sakopšanu. Tā ka šīs mājas te neataino īsto apsaimniekotāja prasmi....iedotu viņam kādu parasto Ogres padomju graustu, paskatītos, kas tur par laimi būtu.
bet nu tāpat, visu cieņu ar par šo mednieku masīva apsaimniekošanu. Lai veicās.
beidzot ,kaut ko labu dzirdu!
Jaunās mājas jau nav nekāda problēma apsaimniekot, nevajag aizmirst to, ka nomainot apsaimniekotāju, gāzes cena mazāka nepaliks....
http://www.ovv.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=7033:lsenu-namur-filozofija--individula-attieksme-pret-katru-klientu&catid=46:reklmraksti&Itemid=62
nu tos rakstus es internetā jau izlasīju - slavināt sevi jau katrs māk. Es piekrītu, ka nemainīsies ne ūdens maksa, ne atkritumu - un ja māju nesiltinās, tad nemainīsies arī apkures rēķins - bet es tiešām domāju, ka varētu to māju nosiltināt - savādāk cipars šausmīgs. un it kā viņi esot gatavi ņemt mūsu veco padomju laika nesiltināto māju. pat sola mazliet zemāku apsaimniekošanas maksu, kas mālkalnei, uzskatu, ir diezgan augsta un nav saprotams kur viņi to liek.. pat uz jautājumiem nav spējuši atbildēt...
Bet te atkal ir citi aspekti - mums jāmaina jums un Mālkalne rīko konkursu - līdz ar to, kur š uzvar (lētākais) tas arī liek. A šie Senču nami - paši savu cenu aptauju veic. Šeit var rasties situācija, kad izvēlas nevis normālu cenu un normālu kvalitāti - bet savējos un štrunts par kvalitāti.
It kā jau neesam ar to Mālkalni baigi apmierinātie... tāpēc arī gribu dzirdēt viedokļus...
tak nenjem vispar nekadus apsaimniekotajus, bet nodibini dzivoklu ipasnieku biedribu un miers - varesi pati izveleties jebkuru firmu, un likt tai darit jebko. Butibaa Malkalne ir tapec reizem neefektiva, ka par visu jariko konkursi - ta ir lieka birokratija un papildus admin. izmaksas. bet vinus jav par to nevar lamat - viniem likums to liek darit. A biedribai var darit, ko grib un pirkt no kaa grib un skaidrs ka tas ir efektivaak. taa ka kusteties vaig
muusu maaja atdalijas no maalkalnes, nodibinaja biedriibu, diemzhel maksa ne par apsaimniekoshanu, ne par apkuri nav samazinajusies, ta pat maksajam 40 santimus par kvm, jo jamaksaa gan par apkopshanu, gan jaunajai parvaldniecei alga ....
maksa par apsainniekosanu jau varbut nemazinas, toties nauda paliek pasiem un dariet ar to ko gribat
Nu ja, tad jābūt uzkrājumam, citādi kā mums - 76 snt. un vēl saka, ka mīnusos esam...
Man par 64kvadrātmetriem Mednieku ielas 24 mājā par decembra apkuri bija jāmaksā 30Ls, bet draudzenei no Lapu ielas par 54 kvadrātmetriem 70!
Par Senču namiem var izlasīt šeit:
http://www.ovv.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=7033:lsenu-namur-filozofija--individula-attieksme-pret-katru-klientu&catid=46:reklmraksti&Itemid=62
Nav pamata salīdzināšanai Mednieku ielas mājas ar citām ,kuras ir celtas sociālisma laikā jo lai arī apsaimnieko kāds cits apsaimniekošanas maksa maz mainisies
Avīzē lasīju, ka lielvārdē vienā mājā apsaimniekošanas maksa trīs reizes pat samazinājās. Tagad ir 15 snt, tur iekšā arī maksa par elektrību.
taapeec ka taa maaja lielvaardee ir renoveeta pa 120 000 Ls njema krediitu...
Renovācija jau ietekmē maksu par siltumu, nevis apsaimniekošanu.
renovācija ietekmē arī apsaimniekošanu - renovējot, jau sakārto arī jumtus, daudz ko citu, līdz ar to pēc tam vairs nav jāmaksā par to remontiem...būtībā paliek tikai teritorijas apkopšana un mazgāšana....remonti kādu laiku nav vajadzīgi..tāpēc arī maksājums mazāks
Domā, ka no tādas apsaimniekošanas maksas netiek veidots uzkrājums?
vinji tur visu dara pashi, mazgaa trepes, pilda setnieka darbu, plauj zali...
man prieks par tik plaši izvērstu diskusiju. Par biedrību - nu es dikti šaubos, ka kāds uzņemsies to vadošo lomu (pie tam bez jebkādas samaksas). Un, nedomājiet ka esmu slinka, bet man tiešām nav vēlmes nedz ziemā tīrīt sniegu pašai nedz vasarā zāli pļaut - mums tā teritorija mājai pietiekami liela un tie pensiki, kas tur dzīvo jau to nedarīs.. tāpat vajag apkopēju, tāpat sētnieci. Tik vajag arī normālu apsaimniekotāju, kas būtu gatavs uzņemties arī noasfaltēt/nobruģēt pagalmu, salabot jumtu un galu galā nosiltināt māju .. jaunās mājas priecājās, ka viņeim 60 santīmi par m2 - mums ir VECA padomju māja, kur ne pagrabs ne jumts nav siltināts kur nu pa fasādi vēl runāsim.. labi, ka daļa logus nomainījuši.. kaut kāds ietaupījums...
šeit es runāju tīri par apsaimniekošanu - nejaukt iekšā apkures izmaksas... man par to viss sen jau skaidrs...
Jā, mēs tagad arī paši mazgājam kāpņu telpas, bet agrāk bija tā, ka paši mazgājām un par to vēl maksājām "Lielvārdes remtei"...
www.mpnami.lv
...tad pērkiet sev dzīvokli jaunajā projektā,cik tas izmaksās?
Kādā valodā tas ir?
Par Senču namiem absolūti neko sliktu nevaru teikt. Līdz šim viss ir bijis OK. Bet protams piekrītu tiem, kas saka, ka viena lieta ir apsaimniekot 2005.gadā celtu māju. Bet pavisam cita māju, kas celta kaut kad 20.gs. 60-tajos 70-tajos gados. Bet painteresēties jau jūs variet. Vai tas viņus interesēs, tas jau ir cits jautājums. www.sencunami.lv
Vispār 'pēc jaunā likuma, mājas pārvaldniekam jābūt sertificētam, tā, ka neiegrābjaties.
Varbūt var vairākas mājas apvienoties, un tad interesēties pie tiem senčunamiem?
nu tur jau četras mājas kopā grib iet - viņi jau tā kā ir piekrituši, ja mājas nobalsos, ka grib, viņi nāks uz sapulci pastāstīs par sevi un tad varēsim izlemt vai gribam mainīt (respektīvi balsojums 50+1).
Es tik domāju kā ir - vai viņi zinās ko darīt ar mūsu veco māju. Es domāju, ka tur vajag baigo darbu un pacietību. Mums ne vien zāle jāpļauj, krūmi jāgriež un kāpņutelpas jāslauka, bet arī vajadzētu to māju kaut kādā jēgā dabūt - varētu nosiltināt un pagalmu sataisīt normālu lai lāču bedrēs nav jākrīt iekšā un pavasaros līdz potītēm pa peļķēm jābrien... A senču namiem, ja pareizi saprotu - ir tikai jaunās mājas...
Jebkurā gadījumā gadījumā butu izdevīgāk, ja Mālkane nebūtu pa vidu. Celiņa asfaltēšanu arī noslēdžām ar Mālkalni par 2000 , tagad skatamies, ka jāmaksā 3000. Roze tik taisa dumju purnu un plāta rokas. jebkurš jurists, kas tajās mājās dzīvo, var uztaisīt pieteikumu tiesā. bet uz iedzīvotāju slinkuma, tie ierēdņi tā arī bezkaunīgi uzvārās.