Malka
Sveiki.Kur ogrē var par saprātīgu cenu iegādāties malku ar piegādi mājās ???
Es ņēmu no šejienes - atrodas Ciemupē, SIA"Trevirk". Tel.22002520. Var sarunāt izmērus un pievešanu.
bijušajā kaleidoskopā,(tagad-nedaudz mainīts nosaukums)ļoti daudz piedāvājumu.
Ko tu muldi? Kaleidoskopam nosaukums nav mainīts jau 20 gadus, pats šonedēļ biju pasta otrajā stāvā sludinājumu likt.
http://www.ors.lv/index.php?option=com_adsmanager&view=details&id=236&catid=18&Itemid=499&lang=ru
Es abonēju Kaleidoskopu.Vai kāds var pateikt, kurā sludinājumu avīzītē vairāk sludinājumu
Kaleidoskops nāk par velti, tas nav jāabonē.
Man ir ērtāk saņemt Kaleidoskopu pastkastē,nekā rēķināt, kurā ceturtdienā man jāiet uz centru.
Sākās ar malku, beidzās ar kaleidoskopu.
Ciemupē, tur kur bijušās putnu fermas pāri dzelzceļam. Zinu, ka tur taisa visāda veida malku.
Laba diena:
Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai atrisinātu savas finansiālās vajadzības, mēs piedāvājam aizdevumu, sākot no $ 5,000.00 līdz $ 10,000,000.00 Max, mēs esam uzticami, efektīvi, ātri un dinamiski, ar 100% garantēta arī radīs aizdevumu (eiro, mārciņas un dolāru.)Procentu likme, kas piemērojama visiem aizdevumiem, ir (2%), ja Jums ir interese saņemt atpakaļ pie mums ar (clliffordelamloancompany@gmail.com) ar informāciju zemāk:
Savu vārdu un uzvārdu:
Valsts:
pilsēta:
adrese:
Summu, kas nepieciešama:
ilgums:
aizdevums Mērķis
Ikmēneša ienākumi:
vecums:
Dzimums:
Nodarbošanās:
Tālruņa numurs: