Zilokalnu 16 un 18
Vai taisnība ka Zilokalnu 16 un 18 atdalās no Malkalnes? Kas un kā? Vai tas ir prātīgi,ja šis deviņštāvenes ir pašas vecākās un vissliktākā stāvoklī? Kā paši tiks galā,vai meklēs citu apsaimniekotāju?
kāpēc tad vissliktākā?
jāveic ir aprēķini , to var izdarīt. ja atmaksājas, paši iedzīvotāji ir aktīvi, kāpēc ne? ir es naudas visādas pieejamas vēl... drīz vairs nebūs..... kamēr var jāsakārto vide, Smagi būs, bet nekas neizdarāms nav. Vismaz nebūs jāapmaksā visādas interesantas pozīcijas, jo tās varēs apstrīdēt ne jau viens bet vesela grupa, un tur jau ir spēks.
Vēl neviens, kas ir atdalījies no Mālkalnes, nav ne sabrucis, ne nožēlojis!
Jā, drīzāk tās mājās sabruktu ,ja paliktu pie Mālkalnes :) . Man kaimiņu māja pārgāja pie Senču namiem, maksā mazāk un visu laiku tiek veikti uzlabojumi, remonti utt., nauda tiek terēta konrēti tās mājās uzturēšanai nevis mistiski pazūd nezināmā virzienā un kad prasa māja kādu remotnu Mālkalne saka , ka nau naudas , metaties paši !
Laikam plūdi Ogres upē tādas ziņas atnesuši,ka Zilie k.mājas atdalās, atdalīsies tad kad atdalīsies,tad pat Rīga zinās pirmā,pēc tam Ogre.Zilo kalnu mājas un ne tikai Zilo k. mājas arī citas grib lai māju nauda būtu pareizi un ekonomiski izlietota. Un ja to nevarēs vai negribēs Mālkalne,protams ,vārds tiks dots plašākām debatēm.
Vissliktākā stāvoklī šadas mājas ir visā Latvijā.Kā ir būvētas un kad ,visām ša tipa mājām jau ir 40 gadi.Iespējams ,ka armatūra ir pamatīgi sarūsējusi.Būtu jāveic ekspertīze.Bet kam galva sāp Latvijā par cilvēku? Kādos mājokļos dzīvo cilvēki? Cik parasto cilvēku ir sabūvējuši privātmājas?
Krīze ir izjaukusi cilvēku dzīves līdzsvaru.Visas valdības un pašvaldības ir domājušas par saviem daudzajiem krēsliem un savu labklājību.
Mālkalnei ir jābūt cita tipa funkcijām.tagad viņa uzvedas tā kā pašvaldība N 2 .Es domāju vajadzētu pārveidot par remot celtniecības pārvaldi,ar plaša profila zināšanām,gan vadītājam,gan darbu veicējīem.Tagad kad paskaties ,ir darbs darīts ,bet iedzīvotājus tāds izpildījums neapmierina.
Ņemsim tos pašus māju vējtveru krāsojumu,tāds krāsojums ātri smērējas ,nākošo gadu atkal jākrāso,nu nauda vējā.Māju šuves nekvalitatīvi un nepareizi,ja jāveic 3 metriem tad ir jaizdara arī šiem 3metriem pēc instrukcijas ar garantiju nevis pēc pusgada atkal no gala.Un dauz kas cits......
Adresi ludzu
Virs Topa - Ogres Prestižā.
Domāju,Senču nami negribēs ņemties ar tādām vecām mājām!
Domāju,Senču nami negribēs ņemties ar tādām vecām mājām!
Iesaku nolīmēt ar mazgājamām atpetēm, kā siltinājumu izmantot reģipsi :D
Lūdzu atbildi,pēc miistru kabineta 2008 gada 9 decembra noteikumiem N 1014 nekustamā īpašuma nodoklis ,zemes nomas maksa ir norādīta tāmē pie mājas ieņēmumiem,kāpēc šo nodokli paņem dome?
Uz stulbu jautājumu gudru atbildi nesagaidīsi.
Es jau gribētu zināt kur un kā tiek izlietots mans maksātais īpašuma nodoklis un zemes nodoklis?