Ieteikums
Varbūt būtu iespējams informāciju par to, kurš kuru piekāvis, kuram sastādīts protokols, kurš apzadzies, ievietot atsevišķā sadaļā. Tiem, kuriem tas interesē, lai lasa. Man ir nepatīkami atvērt "Ogrenet", ja pusi aizņem visas šis negācijas. Ir tiešām daudz labu lietu par ko rakstīt.
Nepatīk nelasi lasi sludinājumus,ja katrs gribēs to kas viņu interesē tad vispār OGRENET jāklapē ciet
ANCE,tu laikam domā,ka dzīvo pasakā,kur vienmēr viss notiek tā,kā mums to gribētos un prinči jāj ar zirgiem nevis kaujās,pārkāpj ātrumu,zog utt...atjēdzies,tā ir ikdiena un realitate,kas saucas vienā vārdā-REALITAATE!
Ticiet vai nē, bet, manuprāt, tieši kriminālās lapas - avārijas, kautiņi, zādzības - ir lasītākās un komentētākās. Piemēram, pačekojat arhīvā rakstus par avārijām - ntie komentāri, bet tajā pašā laikā par skolotāju, bērnu un citu cilvēku sasniegumiem... Kā jau raksta iepriekšējais komentāra autors - REALITĀTE. Bet varbūt arī latviešu mentalitāte priecāties par to ka kā;dam ir sūdīgāk nekā pašam
Ance lai lasa KRISTĪGO @ SIEVIEŠU sadaļu , publiku PAMATĀ interesē " Kas kuram noticis" tas ir 80% trafika un interesentu. Trulu publiku Kultura nerausta tādu ir tik vien no 9-10 skatītājiem no 100
Mana draudzene psiholoģe kādreiz palaikam skatījās Kriminalinform (vai kā tur sauca to raidījumu)nevis ziņkāres pēc. Viņa teica - es vienkārši gribu zināt, kas notiek un no kā man ir jāpiesargās.