Autoserviss
Sakiet lūdzu, kādas ir atsauksmes par autoservissu Ausekļa pr.11? Cenas? Kvalitāte?
meklē vecās diskusijas............
Braukt neiesaku. Noplēsīs 3 ādas un labos, to kas nemaz nav nojucis. Un vel "aptīrīs" salonu un bagažnieku........ Lieka naudas izmešana. Iesaku meklēt citu servisu. Manai mašīnai pamatīgi apskrāpēja sānus servisā.......
Tika ne MEDEO Jaudas ielā un dzintara Vidzemes 4 Šajos abos ja ir jauna detaļa viņi to pārzāgēs un pēc tam sametinās un noplēsīs trīs ādas
Bet vai Ogrē vispār ir kāds normāls serviss, kur var var droši braukt zinot ka darbs tiks ipildīts kvalitatīvi u nenoplēsīs par to neadekvātu summu?
Runājot par summām, kas liek jums domāt ka tās ir augtas, ar ko jūs tās salīdzināt, ka varat tā apgalvot?
Sievietei uz jebkuru servisu iesaku braukt ar zinošu un ieinteresētu vīrieti kopā, jo ja sieviete viena un neko nesaprot, noplēsīs 7 ādas........ ir pieredze, bet ne Ogrē. Ir lietas, kuras var saremontēt 10x lētāk, bet vieglāk ir nopirkt jaunu detaļu......... pieredze Ogrē. starpība bija 650 Ls jaunai detaļai.
Vajag apbraukat vairākus servisus. Lai vari salīdzināt ko saka. Prasa laiku, bet ir interesanti...
Nepiekritīšu "biju" par Dzintaru Vidzemes ielā! Manuprāt, kārtīgāku cilvēku autoservisu aprindās jāpameklē. Braucu pie viņa jau vairākus gadus - esmu apmierināts. Medeo - šai iestādei gan ar līkumu!
Vienmer braucu uz Vovadimu Parogre netalu no dzelzcela, adresi neatceros, vienmer labas cenas uz jaunam detalam, dazreiz pat atlaiditi iedod, ja baigi paprasa :) Par remontu u.t.t, vienmer braucu uz csdd parbaudu pec tam uz Vovadimu, paris reizes meginaju parbaudit, nedevu viniem to lapu, vienreiz visu to pasu pateica ko CSDD un samainija, vienreiz kaut kadu sikumu neieraudzija, bet es esmu apmierienats, zinu ka nekrapj.
Dzintars mani čakarēja ilgi un dikti,bet tā arī neatrmontēja
Man ar Vudzemes ielau 4 ir laba pieredze, vienīgi žēl, ka tur viņi detaļas paši netirgo. Ar Ausekļa 11 ir dažāda pieredze. Vienreiz ļoti labi un ātri atrisināja problēmu, kas Medeo meistaram bija neatrisināms jautājums, bet otreiz tā īsi nesapratu, vai Ausekļa 11 vispār ar auto ir kaut ko darījuši:) Serviss katram ir gaumes lieta, daudzi sadomājas, ka ir baisie meistari un visu zina labāk par profesionāļiem.